Niin upea päivä ollut tänään! Varsinkin nyt iltasella tuo auringonmöllykkä paistoi niin kauniisti, että nappasin kameran kouraan taltioidakseni tämän hetken muistiin. <3 Parvekkeella istuksin edelleen, jo kolmatta tuntia putkeen ja nassu on saanut pari astetta väriäkin. :)

iIMG_5592.jpg

iIMG_5596.jpg

iIMG_5597.jpg

Parveke muuttui trooppiseksi puutarhaksi, kun siirsin sisällä majailleet kukkakultani tänne ulkoilmaan nauttimaan auringosta. Jo tunnissa huomasi selvän eron kasvien ja kukkien virkeydessä sekä värissä. Huomenna kipaisen hakemaan yrttitaimia ja istutan ne Eva Solon ruukkuihin kasvamaan. Ruukuille on paikka tuossa kaapin päällä talolyhdyn vieressä...

iIMG_5585.jpg

iIMG_5591.jpg

iIMG_5600.jpg

Laventeli on kauniisti kaartunut auringon suuntaan ja se näyttää aivan tuulen tuivertamalta. :D Saman on tehnyt myös sitruspuu, jonka oksat kurottavat nälkäisenä kohti auringonvaloa. Täytyykin muistaa kääntää ne huomenna toisin päin, jotta kasvusuunta tasaantuisi. Älkää välittäkö siitepölyn tahraamasta parvekelasituksesta. :) En pääse itse niitä ulkopuolelta pesemään (kokeiltu on huonolla menestyksellä :D) ja joudun odottelemaan että ammattilaiset tulevat ne nosturin avustuksella pesemään kesämmällä. :)

iIMG_5589.jpg

iIMG_5603.jpg

IMG_5584.jpg

Kesäistä ja tunnelmallista lauantai-iltaa kaikille!