Tyttö saa synttärilahjaksi pienen sisustusuudistuksen, johon kuuluu String-hyllykokonaisuus pöytälevyllä ja uudet tekstiilit. Tyttö ihastui jokin aika sitten Ferm Livingin Half Moon -kuosiin ja hän saakin puolikuu-kuvioita lahjaksi pussilakanasetin ja kankaisen säilytyskorin muodossa. :)

IMG_5032.jpg

fermlivinghalfmoonbedding566.jpg

Kyseistä pussilakanasettiä sai etsiä pitkin internettiä hyvn tovin, ennen kuin Aveon nettikaupasta sellaisen löysin. Toimitusaika oli useita viikkoja, mutta koska olin etukäteen viisas ja hyvissä ajoin liikenteessä, ei se haitannut yhtään. Minun piti heti paketin saavuttua päästä kurkkaamaan miltä kuosi näyttää isona pintana ja ihanahan se on. <3 <3 Ne kuvat säästän kuitenkin myöhempää postausta varten ja kuvailen samassa yhteydessä synttärisankarin valmistuneen huoneen. :)

IMG_5034.jpg

IMG_5038.jpg

Pussilakana tyynyliinoineen oli pakattu kivaan samasta kuosista ommeltuun kangaskassiin. <3 Sekä kassissa että pussilakanassa on ommeltuna tuollainen konjakinruskea nahkainen Ferm Living -merkki, aivan ihana yksityiskohta. <3

IMG_5042.jpg

Olen itsekin saanut lapsena lahjaksi lakanoita, astioita sekä muuta tarpeellista sisustustavaraksi miellettävää tavaraa. Muistan edelleen miten ilahduin vaaleanpunaisesta posliinikupista 5-vuotiaana tai mummini ostamasta pussilakanasetistä 7-vuotiaana. Ne lakanat olivat kovassa käytössä melkein 10-vuotta ennen kuin ne oli pakko rispaantuneena heittää roskikseen. :D Vaaleanpunainen kuppi vuorostaan meni rikki minun ollessani 12-v, se oli karvas paikka se. :D

Lapsille on minusta hyvä opettaa jo pienestä pitäen, että hyötytavarakin on tosi kiva lahja. Leluja tulee muutenkin ovista ja ikkunoista pitkin vuotta, osa kierrätettynä ja osa ostettuna. Piirustus- ja askarteluvälineistö kuuluu minusta enemmän hyötyosastolle sillä ne kehittävät luovuuden lisäksi myös kädentaitoja. Tyttö saa synttärilahjaksi huonekalujen ja sisustusjuttujen lisäksi tänäkin vuonna myös leluja, mutta harkiten ja maltillisesti kuten olemme lahjanantajien kanssa sopineet. Pikkulegoista rakennettava Barbie Dream House ja My Little Ponyn puhuva ja kävelevä violetti poni-nukke ovat tytön omia lahjatoiveita, joista toisen toteutan sisustussälän lisäksi. :)

Nyt meillä jatketaan rentoa vapun viettoa tuhdin illallisen ja sen jälkeisen elokuvan merkeissä! Kivaa iltaa kaikille! <3