Mangosta vuosia sitten ostamalleni lempipuserolle kävi köpelösti, kun menin töpseksimään ja kaadoin kahvit päälleni. Pesin paidan kolmeen otteeseen ja uskaltauduin kokeilemaan jopa valkaisuainetta, mutta tahra on ja pysyy. Se siitä puserosta sitten, snif. :( Tällä viikolla on kolmet kevätjuhlat, ensimmäiset jo tänä iltana, joten jotain oli keksittävä äkkiä. Zaran valikoimaan voin aina luottaa ja löysin nätin juhlavan puseron vanhan lempparini tilalle. :)

iIMG_5635.jpg

zarabasicshirt7725.jpg

Juhlapukeutumiselle ei ole tarvetta kovinkaan monesti vuodessa ja yritänkin aina valita juhlavat vaatteeni niin että niitä voi käyttää myös arkikäytössä ilman ylipukeutumisen vaaraa. :) Tämä pusero on oikealla tavalla taipuvainen sekä juhlaan että arkeen, alaosaa ja asusteita vaihtamalla voi säätää kokonaisuuden juhlavuutta. Pusero on läpikuultavaa ja todella kauniisti laskeutuvaa materiaalia, jonka hihat ovat kauniisti pitsikuvioidut. Valkoisten housujen ja mustien ballerinojen / korkkareiden sekä asusteiden kanssa kokonaisuudesta tulee passeli keväisiin juhliin. Hameen kanssa (jota minulla ei kylläkään ole) pusero sopii jopa virallisempaan juhlatilaisuuteen kuten hääjuhliin, rippijuhliin ja vastaaviin. 

zaraoutfitmay2014.jpg

Minua ripitettiin eilen kolmen lukijan voimin viimeaikaisiin vaateostoksiini ja 1000 tavaran haasteeseeni (vaatepostaus TÄÄLLÄ!) viitaten. Ripitys oli sinällään täysin ymmärrettävää, koska en ole postannut aiheesta uudelleen. Vaatteiden, kenkien ja asusteiden yhteenlaskettu lukumäärä on uusista ostoksistani huolimatta edelleen 80kpl ja tästä on tulossa tarkempaa tietoa tavarahaasteen yhteenvetopostauksessa. :) 

iIMG_5642.jpg

iIMG_5641.jpg

Vaatteiden kuvaaminen henkareissa ei aina ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. :) En omista ainuttakaan housuhenkaria ja jouduin miettimään konsteja, joilla saisin valkoiset housut nätisti ripustettua tavalliseen henkariin. Kikkakakkoseni on Invisibobblen ponnarit ja nutturapinnit. :D

iIMG_5652.jpg

iIMG_5654.jpg

juhlaasu66734.jpg

Halusin kuvata vaatteet myös kokonaisena settinä ikään kuin ne olisivat kaupan seinällä esillä. :) Juuttinarupatenttini auttoi tässä asiassa ja narun avulla sain laskettua housut oikealle korkeudelle puseroon nähden. :)

IMG_5633.jpg

Tässä vielä kuva minun surullisesta lempparipaidastani, nyyh. :( Tahra ei lähde millään ilveellä pois ja ohut kangas on kärsinyt pesuyrityksistäni. Paitaa ei muutenkaan suositella vesipestäväksi, joten liotus ja valkaisevan tahranpoistoaineen käyttö jätti jälkensä. Jos teillä on jakaa hyviä vinkkejä joita voisin tahraan vielä kokeilla, olisin todella kiitollinen! <3 <3

Helteistä uutta viikkoa kaikille! :)