Minun satoja kertoja käytetyt lempparifarkkuni ratkesivat aamulla peffasaumasta korjauskelvottomaksi! Byääääää! No, eihän mikään hyvä voi ikuisesti kestää, sanoo pieni perjantai-pessimisti. :D Nyt kun 90-luku on virallisestikin muotia, ostan niiden tilalle tummansiniset vajaamittaiset (melkein-caprit) pillipunttifarkut, sellaiset joissa näkyy nilkka kunnolla. Jotta kuitenkin välttyisin 90-luvun viralliselta caprilookilta, tarvitsen niiden kanssa käytettäväksi varrelliset tennarit. :)

Converseallstarspecialtyhiwhite.jpg

Olen vannoutunut Conversen kannattaja, enkä usko että jalassani tullaan koskaan näkemään muun merkkisiä tennareita. :) Varrettomat valkoiset nahkatennarini ovat maksaneet itsensä takaisin jo moninkertaisesti, ne on helppo yhdistää lähes asuun kuin asuun. Samaa yhdisteltävyyttä haluan myös varrelliselta mallilta ja perinteinen sinipuna-raitainen tennarimalli ei siihen omassa tyylissäni sovellu. Kokovalkoisia Conssuja googletellessani päädyin Booztin sivuille ja näihin suloisiin Converse All Star Specialty Hi* -mallin menomonoihin. <3 Tämän kevään anti ei tarjoile juurikaan nahkaisia vaihtoehtoja, mutta nämä kyseiset tentsut ovat minusta täydelliset kankaisenakin. <3

leescarlettskinny.jpg

Farkkujen osalta tykkään Zaran ja Leen malleista. Pillilahkeet minun pitää yleensä lyhentää itse, mikäli haluan että nilkan yläpuolella ei ole kovin paksua lahjemakkaraa rullattuna. :) Olen lyhyehkön puoleinen ja lahkeenpituus on merkeistä riippumatta aina liian pitkä, varsinkin nilkkamallin housuissa. Leeltä löytyy itselleni parhaiten sopivaa 31" lahkeenpituutta, mikä on harvinainen välikoko. Stockmannilta löytämäni tummansiniset Scarlett Skinny -pillifarkut* täyttää kaikki kriteerini uusilta pöksyiltä - kapea pillilahje, vajaamitta, tummansininen rento väri, yksinkertaisen nätti malli aikuiselle naiselle ja hieman strechiä joukossa jotta polvet ei ala pussittamaan kesken päivää. :)

leescarlettskinnywhite.jpg

Löysin myös toisenlaisen variaation tuosta mallista - Lee Scarlett Cropped*. Materiaali on näissä valkoisissa farkuissa hieman ohuempaa ja joustavampaa, mikä sopiikin hyvin kesäiseen menoon.  Lisäksi lahkeissa on kauniit kultaiset vetoketjut, sopii siis hyvin vähäisiin asusteisiini jotka ovat kaikki kultaisia. :)

Nyt pitäisikin sitten päättää kummat farkut ostaisin, siniset vai valkoiset. :) Molemmat on nimittäin kivoja ja sopisivat olemassa olevien yläosien kanssa yhtä hyvin. Sinisiä kaipaan kuitenkin ehkä nyt enemmän... eli siniset siis! :)

Kivaa perjantaipäivää kaikille!

(Tuotekuvat: Boozt, Stockmann. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)