Päätin uhmata sadesäätä ja tepastella uusilla valkoisilla Converseillani työtapaamiseen. Matkalla ei onneksi montaa lätäkköä ollut ja ne harvat mitkä vastaan tulivat, kiersin visusti kaukaa. :) Yleensä välttelen kangaskenkien ostamista, koska niiden puhdistaminen ja siistinä pitäminen on työläämpää kuin nahkakenkien. Voi olla että saan myöhemmin harmaita haivenia katupölyn likaamista Converseistani, mutta ehkä se on kaiken arvoista. :)

IMG_5297.jpg

iIMG_5305.jpg

Kokovalkoista Converse All Star Specialty hi* -uutuusmallia löytyy mm. Booztin valikoimasta. Tennarit vastaavat malliltaan varrellista perus-Conversea, erotuksena kuitenkin kokovalkoinen pohja ja valkoinen kumista valmistettu Converse-logo. Tennareista voidaan olla montaa mieltä, mutta minusta ne sopivat erinomaisesti myös 30+ vuotiaiden jalkaan. :) Itse tykkään erityisesti näistä yksivärisistä perusmalleista, paljetti-, niitti-, tai pääkallotennarit jätän mieluusti muodikkaammille tennaristeille. :D 

iIMG_5299.jpg

conversecollage7758994.jpg

CASUALCLASSICS664782.jpg

Valkoiset tennarit, tummansiniset farkut, valkoinen paita, kiva huivi ja klassinen trenssi on yksi kevät- ja syyskauden vakkari asuyhdistelmistäni. Sporttisempaan menoon vaihdan trenssin tilalle mustan Parajumpersin ulkoilutakin. Kesällä tennarit vaihtuvat ballerinoihin ja takki jää kotiin. :) 

iIMG_5279.jpg

iIMG_5277.jpg

Lyhyestä virsi kaunis - Converse on yhtäkuin kenkärakkaus! :)

Illalla olohuone muuttuu taas Euroviisujen kisakatsomoksi, kun toinen semifinaali käynnistyy klo 22.00. Suomen Softengine kilpailee finaalipaikasta ja saa nähdä irtoaako meille jatkopaikkaa viikonlopun finaaliin. Pitäkäähän tekin pojille peukut pystyssä. :) Kivaa päivää kaikille!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)