Avohyllystö ei ole ehkä paras säilytyratkaisu lastenhuoneessa, mutta meillä se ainakin toistaiseksi on toiminut tosi hyvin. :) Tyttö on hyllystön saapumisen jälkeen alkanut täysin pyytämättä siivoamaan lelunsa takaisin paikoilleen aina leikin päätyttyä. Hän on itse laittanut kaiken järjestykseen ja leluilla on tarkat omat paikat - kirjat, ponyt, barbit ja barbietalot kuuluvat avohyllyille, legot (puuttuvat kuvasta) ovat Uashmaman valkoisessa pussukassa ja muut lelut Ferm Livingin mustavalkoisessa kangaskorissa. :)

IMG_5880.jpg

BARBIEDREAMHOUSELEGO.jpg

IMG_5854.jpg

Meillä on siirrytty isojen tyttöjen legoihin ja "pikkuvauvojen" duploilla ei neiti enää rakentele (blogikirppikselläni myynnissä kaksi duplosettiä!). :) Synttärilahjaksi ostin hänelle Barbien Unelmatalon, jota on ehditty kaupassa hipelöimään ja toivomaan jo monesti. Ken-nukke pitäisi vielä kuulemma lego-taloon saada kun Barbiella on kaverinsa Teresan kanssa muuten ihan tylsää. :D

IMG_5869.jpg

IMG662890166273.jpg

Tyttöä alkoi ärsyttää kun häärin kuvaamassa kesken hänen leikkiensä. Ärsyttävää äitiä piti vähän saada kiusata ja nellinöppöseni päätti ryhtyä tekemään pellenaamoja... :D :D

IMG_5861.jpg

iIMG_5864.jpg

IMG_5863.jpg

Ponyt ja barbiet somasti järjestyksessä. Näihin ei ole minulla lupaa mennä koskemaan, kun laitan ne kuulemma ihan väärin... :) Olen vain pelkästään kiitollinen jos tämä sopuisa järjestely ja oman huoneen siistinä pitäminen jatkuu tästä tulevaisuuteen, tällä kertaa. Vielä kun oppisi pitämään pöytänsäkin järjestyksessä niin avot. :)

IMG7749010097367.jpg

Tyttö sai synttärilahjaksi myös uusia unikavereita, kuvassa keltainen Applejack -pehmopony jota pitää kantaa mukana kauppareissullakin. <3

Illalla tulossa postausta diy-tuolista jota alan tuunailemaan, viimeinkin. :) Mustaksi maalattu selkänojallinen jakkarani saa uuden leiskuvan värin... eikä se ole valkoinen tällä kertaa. :D Aurinkoista ja ihanaa päivää kaikille! <3