Lupauduin tekemään mielipidepostauksen Chanelin puhdistustuotteistani ja nyt koen että olen riittävän pitkään käyttänyt näitä tuotteita voidakseni kertoa niiden hyvät ja huonot puolet oman kokemukseni kautta. :)

IMG_51244.jpg

Itselläni on sekaiho, joka on paikoitellen pintakuiva. T-alueeni rasvottuu jonkin verran ja hassua on että juuri nämä samat kohdat kärsivät myös kuivuudesta, joka on pahimmillaan heti pesun jälkeen. Tästä johtuen en voi käyttää rasvaisia kuivan ihon puhdistus- ja hoitotuotteita, mutten myöskään rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Käytin vuosia hyväksi havaittua Estee Lauderin Splash Away-sarjan putsaria, kunnes jotakin mystistä tapahtui (ihoreaktio vai tuotteen koostumuksen muutos?) enkä sen jälkeen ole sitä voinut enää käyttää liian kuivumisen vuoksi. Ihoni reagoi stessiin ja ruokavaliomuutoksiin voimakkaasti puskemalla epäpuhtauksia ihon läpi. Kasvoissani onkin välillä näppyjä sekä mustapäitä, siellä täällä miten sattuu. Onneksi ongelma on tilapäinen ja se yleensä korjaantuu syömällä paremmin, juomalla enemmän vettä ja stressaamalla vähän vähemmän. :) Päätin kokeilla kosmetologin suosituksesta Chanelin sekaiholle sopivaa tuotesarjaa, johon kuuluu vaahtoutuva Mousse Douceur -puhdistusaine sekä Lotion Douceur -kasvovesi. Kosteusvoidetta en ostanut samasta sarjasta, sillä käytän edelleen kasvoillani Decubalin perusvoidetta, joka on toiminut tosi hyvin. 

IMG_51444.jpg.jpg

Vaahtoava puhdistusaine on todella miellyttävän tuntuinen iholla. Pesun jälkeen kasvot ovat samettisen pehmeät ja puhtaat. Nipistelevää kuivuutta esiintyi nenänpielissä ja poskissa jonkin verran pakkaskuukausina, jolloin ihoni oli normaaliakin kuivempi. Nyt nipistävää ja kiristävää kuivuutta ei ole enää esiintynyt. Paikallisiin epäpuhtausalueisiini tuote on tehonnut yllättävän hyvin, mustapäitä on nyt selvästi vähemmän kuin ennen ja näpyt ovat pienempiä ja katoavat nopeammin. Varsinaisia finnejä minulla ei ole ollut aikoihin, se on hyvä juttu. :) Tuote on todella riittoisa, pieni nökäre voidemaista kasvoilla vaahtoavaa putsaria riittää perusteelliseen puhdistukseen. 

iIMG_5140.jpg

Kasvovesi tuoksuu todella hyvältä ja tekee ihosta pehmoisen. Se supistaa ihohuokosia ja suojaa ihoa ilmansaasteilta hoitavien ja rauhoittavien ainesosiensa ansiosta. Kasvojeni perussävy on mielestäni tasaisempi ja iho kuulaampi kuin ennen, vaikka minulla onkin pisamia koko nassu täynnä. Pisamat ovat nättejä kun ne ovat kerääntyneenä poskiin ja nenän päälle kuten Peppi Pitkätossulla, mutta minulla niitä on kaikkialla kasvoissani, myös otsassa, leuassa, kaulassa ja silmäluomissakin. Nyt alkukeväästä ne ovat onneksi vielä hailakoita pilkkuja, mutta kesällä niiden tummentuessa muutun dalmatialaiseksi, hihii. :D

iIMG_5145.jpg

Kuvauksen lomassa keksin hyödyntää Design Letterisin aakkosmukeja vanulappujen säilytykseen. Aakkoseksi valitsin tietysti C:n, Chanelin mukaan. :) Tämä säilytysidea toimii myös käytännössä jos vanulaput laittaa mukiin kohtisuorassa pinossa. Silloin alla olevat vanulaput eivät pölyynny ja päälimmäinen ei ehdi pölyyntyä, kun näitä päivittäin kuitenkin sen 1-2 tarvitsee käyttöönsä. :)

iIMG_5132.jpg

Olen tyytyväinen Chanelin sekaiholle sopivaan putsariin ja kasvoveteen, arvosanaksi antaisin 8/10. Plussaa tulee hyvästä koostumuksesta, helppokäyttöisyydestä, riittoisuudesta, tuoksusta ja ihohuokosia supistavasta vaikutuksesta. Miinusta hinnasta ja satunnaisesta nenänpielikirvelystä. Tulen hyvin todennäköisesti ostamaan tätä jatkossakin, ainakin putsarin joka loppuneen kuukauden sisällä, vaikka tämä ei ihan täyden kympin arvoinen tuotesetti olekaan. :)

Rentoa iltaa kaikille ja huomiseen! <3