Olen käyttänyt keittiössä käsien kuivaamiseen ja satunnaiseen tasojen pyyhkimiseen talouspaperia, mutta talouspaperipakkausten kantaminen kaupasta kotiin on alkanut kiukuttaa. :) Olen muutenkin tarkastellut viime kuukausina kulutuskäyttäytymistäni ja miettinyt keinoja miten saan pienennettyä meidän jätemäärää. En ole koskaan oikein pitänyt keittiöpyyhkeistä, koska viileän nihkeään pyyhkeeseen on inhottava kuivata käsiä. Talouspaperista keittiöpyyhkeeseen siirtymisessä on kuitenkin enemmän plussapuolia kuin miinuksia, joten jatkossa kuivaankin käteni Design Lettersin aakkospyyhkeisiin. :)

IMG_5995.jpg.jpg

iIMG_5993.jpg

iIMG_5997.jpg

Olin nähnyt näitä kyseisiä pyyhkeitä vain värillisillä ripustuslenkeillä varustettuna (turkoosi ja oranssi lenksu), joten yllätyin erittäin positiivisesti kun omasta pyyhepakkauksestani paljastuikin kaksi pikimustalla lenksukalla ripustettavaa keittiöpyyhettä. :) Nyt pitäisi vielä keksiä mihin kohtaan keittiössä kiinnitän tarrakoukun, ehkäpä pikkuikkunan viereen... :)

IMG4741.jpg

iIMG_4727.jpg

Uudet pyyhkeeni sopivat kivasti yhteen Musta5101 -keittiösiivoussarjan tuotteiden kanssa. Musta keittiörätti on jo ehtinyt korvaamaan talouspaperin enkä hetkeäkään ole vaihdosta katunut. Toivottavasti tulen olemaan samalla kannalla myös keittiöpyyhkeestä, kun hyppyseni ensin tottuvat pyyhekuivaamiseen. :)

siivousv%C3%A4lineet%204552671.jpg

Tyylikäs mustavalkoinen keittiösiivoussetti näyttää hyvältä, eikä sen osia tarvitse koskaan piilotella. Oma kokoelmani on melkein valmis, vain Normann Copenhagenin joustavasta kumista valmistettu tiskiallas uupuu. Se olisi suuri apu pienen tiskipöydän ja yhden altaan omistajalle puurokattiloita ja paistinpannuja pestäessä. Valkoisia vohvelikuvioidusta mikrokuitukankaasta valmistettuja OnniOon -merkin keittiörättejä haluan myös päästä kokeilemaan, sillä niitä on kovasti kehuttu siskon toimesta. :)

Tämmöisiä mietteitä tänä iltana, huomenna siivouspäivä ja kenties jotakin siihen liittyvää höpinää. :) Kivaa iltaa kaikille!

(Kollaasin tuotekuvat valmistajien)