Ystäväni ei kelpuuttanut Hulluilta Päiviltä ostamiaan Artekin A330s-valaisimia omaan keittiöönsä liian pienen koon vuoksi, joten päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja nappasin ne itselleni. :) Olohuoneessa roikkuneet isot kangasvarjotimella varustetut Valaisin Grönlundin New Yorkit ovatkin nyt sitten historian havinaa. :D

iIMG_5179.jpg

iIMG_5188.jpg

Tykkään tosi paljon tuosta Artekkien huomaamattomuudesta ja niiden sulautumisesta valkoiseen miljööseen. Kahtena kappaleena niiden valaisutehokin on riittävä. Nyt vielä kun saisi tuon ikkunan yläpuolella olevan verhokiskon vaihdettua kevyemmäksi, olisin aika tyytyväinen. :)

iIMG_5187.jpg

iIMG_5183.jpg

Olohuoneesta uupuu nyt keskilattialla oleva laskutila, koska kaikki Tray-pöydät ovat käytössä toisaalla. Nurkassa kylmyyttä paossa olevan sitruspuun alla on yksi tarjotinpöytä, loput kaksi olohuoneessa ollutta ovat parvekkeella ja sinne ne kesäksi jäävätkin. Hieman on tyhjän oloista kun ehti tottumaan pöytäkokoelmaan, mutta ainakin tytöllä on kivaa kun saa tanssahdella tilavassa olkkarissa. :D

iIMG_5186.jpg

Kivaa päivää kaikille! :)