Pöydättömäksi muuttunut olohuone oli niin valjun näköinen ja tyhjä, että päätin käyttää pienen siivun säästöistäni Normann Copenhagenin isoon Tablo-pöytään. Valitsin aikoinani olohuoneeseen tämän ja Hayn Tray-tarjotinpöytien väliltä, päätyen lopulta Trayhin sen kestävyyden ja keveyden vuoksi. Nyt kun ulkoilmaan sopivat teräksiset tarjotinpöydät muuttivat parvekkeelle, oli hyvä mahdollisuus toteuttaa tämä toinenkin hankinta. <3

IMG_6161.jpg

IMG_6159.jpg

Yksi iso Tablo korvaa täydellisesti kahden Tray-pöydän kokoisen laskutilatarpeen. Ihanaa kun voi taas iltaisin (tytöltä salaa :D) herkutella leffojen ääressä sohvalla istuksien. Kovin kodikkaalta ei olohuone ihan vielä näytä, sillä kukkamaljakot ja muut pikkujutut puuttuvat ja pöydät ammottavat tyhjyyttään. Ensiviikolla postailen teille uusia koko olohuoneen kokoisia kuvia, kun saan kukat paikoilleen ja laajakuvaobjektiivinkin lainaksi. :)

IMG_6165.jpg

IMG_6167.jpg

Valkoiseksi maalatut saarnijalat olivat ison pöydän suhteen oikea valinta. Mietiskelin myös käsittelemättömiä saarnijalkoja, kuten pienessä Tablossani, mutta päädyin kokovalkoiseen vaihtoehtoon säilyttääkseni selkeän valkoisen linjani. Skandinaavisen moderni white on white -tyyli toimii omassa kodissani parhaiten, puunsävyjä saa kalusteissa olla muttei liikaa. Samassa avoimessa tilassa sijaitseva tamminen ruokapöytä ja kodin kokoinen tammiparketti täyttävät jo kaksin ison avokeittiö-olohuoneen puukiintiön. :) Lisäextrana on pikkutablon, Milk-valaisimen sekä AAC22-tuolin puujalat.

IMG_6163.jpg

normanntablo78cm.jpg

Tablo on suunnittelija Nicholai Wiig Hansenin Normann Copenhagenille suunnittelema kahvipöytä, jossa estetiikka ja käytännöllisyys kohtaavat juuri oikealla tavalla. Pöydän erikoisuutena on kahden hyvin erilaisen materiaalin - saarnipuun ja muovin -  liitto, joka yhdistyy pelkistettyyn ja tyylikkääseen muotoiluun. Pöydän teräväksi hiottu ylöspäin kaartuva reuna luo kontrastin pöydän muuten pyöreille muodoille. Tablo onkin minimalistinen pöytä ilman turhia yksityiskohtia. Pöydän nimi ”Tablo” viittaa englanninkieliseen pöytää tarkoittavaan sanaan ’table’ ja ranskankieliseen sanaan ’tableau’ joka puolestaan tarkoittaa taulua, pysähtynyttä kuvaa jostakin tietystä hetkestä ja asetelmasta. Tablo kiteyttää kaikki skandinaavisen suunnittelun parhaat ominaisuudet yhteen tuotteeseen! <3

Tästä aiheesta ensi viikolla lisää! :) Huomiseen!