Kun lyhyehkö polkkatukkani on takkuinen ja viittä vaille pesua kaipaava, on tasan yksi bad hair day -poppakonsti jolla sen kanssa kehtaa kuljeksia ihmistenilmoilla. Tähän aikaan vuodesta ei oikein viitsi pipoa päähän laittaa, joten ponnarilla ja pannalla on pakko käydä sotaan repsottavaa tukkaa vastaan. :) Harjaus, suihkaisu hiuslakkaa ja kevyt tupeeraus auttaa hiuksia pysymään ponnarilla ja tekee niistä siedettävät. :D

IMG_557667.jpg

Tyttöni on samanlainen takkupää kuin minäkin, meillä on kummallinen tapa saada tukka takaraivolta mutkalle ja makkaralle yön aikana. :) Neiti ei rakasta hiustenharjausta, ja yrittääkin aina luikkia pakoon kun vilautan hänelle harjaa. Suosittua Tangle Teezeriä on paljon kehuttu sekä aikuisten että lasten suusta kuultuna, ja uteliaana päädyin eilen ostamaan meidänkin perheeseen tämän ihmetuotteen. Tyttö sai valikoida Tangle Teezerinsä itse ja tälläinen söpö Late Lammas meidän kotona nyt sitten asustaa. :) Kyllähän tämä aika kivalta vempaimelta vaikuttaa kieltämättä, ei ollut pötypuhetta se kaikki hehkutus ja hulina mitä tämän harjan ympärillä on ollut. :)

IMG_5571.jpg

TANGLETEEZERLATELAMMAS.jpg

invisibobbleponnarit.jpg


Tangle Teezerin vieressä oli laatikollinen Invisibobble -puhelinjohtoponnareita, joista pikkuneitini innostui. Kolme paketillista näitä vekkuleita hiuslenksuja ostin, kaksi tytölle ja yhden itselleni. :) Värivaihtoehdot olivat aika vähissä, joten neiti sai kirkkaan ja mustan paketin. Itselleni valitsin ruskean, koska haluan että pannat ja ponnarit sulautuvat hiuksiini mahdollisimman huomaamattomasti. Ihan hyvältä vaikuttaa tämäkin keksintö, Invisibobble pysyy ihmeen hyvin myös minun hiuksissani jotka ovat lyhyet ja liukkaat. :)

IMG_5572.jpg

Meillä täällä CASAssa onkin alkamassa Invisibobblen tuotekampanja ihan näillä näppäimillä ja harmittelen nyt että jätin osallistumisen väliin. Keltainen ponnaripaketti olisi ollut niin herkullinen tytön kesätukkaan ja keltaisen puseron kanssa yhdistettynä, mutta sitä ei ollut Sokoksella eikä Emotion-myymälässä jäljellä. Täytyy kysyä jos kampanjaan osallistuvilta bloggaajilta heltiäisi meille yksi vaihtoponnari keltaisena. :)

Tämä takkutukka suuntaa nyt suihkuun ja valmistautumaan synttärijuhliin. Hiustenpesu onkin ihan paikallaan tässä vaiheessa, kun edellisestä on vierähtänyt kaksi päivää. :D Aurinkoista ja lämmintä päivää kaikille! <3

(Tuotekuvat: Valmistajien)

EDIT: Tässä vielä Heidin toivoma kuva, josta näkee miten ponnari asettuu tuonne päälaelle. Ponnarini on suttunuttura-tyylillä tehty - nutturalle kiedotun tukan ympärille laitoin Invisibobble-ponnarin ja vetelin hiuksia minikokoisesta nutturastani jokaiseen ilmansuuntaan saadakseni siitä pöyhkeän. :) Kuvanlaatu on vähän surkea, koska kuvasin tietokoneen kameralla saadakseni koko pään kuvaan. :D

iphotopic663445219.jpg