Taas on aika tyhjentää kaappeja ja jemmoja! :) Otan osaa huomiseen Siivouspäivä-tapahtumaan blogikirppiksen muodossa, myyntiin on tulossa ainakin sisustustavaraa sekä tytön vaatteita ja kenkiä kokohaarukassa 56-110cm. :) Nettikirppikseni starttaa huomenna lauantaina klo 14.00!

 

BLOGIKIRRPISNETISSA.jpg

Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien uusi juhlapäivä. Vuoden siistein festivaali muuttaa kaupungit ja naapurustot isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt.

Siivouspäivän idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria. Siivouspäivällä ei ole virallista järjestäjää, vaan jokainen tapahtumaan osallistuja on oman tapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta.

Helsingissä Siivouspäiväksi järjestetään myös kaikkien käytettävissä olevia ilmaisia kierrätyspisteitä eri puolille kaupunkia. (lainaus Siivouspäivän sivuilta)

Lisätietoja ja paikkakuntakohtaisen myyntipistekartan löydät Siivouspäivän omilta sivuilta!
 
Tervetuloa tekemään kirppislöytöjä huomenna klo 14! :)