Haluan vinkata kaikille ballerinafaneille näistä täydellisistä Lindexin avokassukista. Nämä kyseiset stepsit ovat liukaspintaista mikrokuitua ja pysyvät priimakunnossa useamman kesän. :) Ne eivät haalistu tai kutistu pesussa, eivätkä ne nukkaannu tai värjäänny kantapäästä, kuten sukkahousumateriaaleista valmistetuilla sukilla on taipumuksena. Minun kahden kesän takaiset mustat stepsini ovat edelleen priimakuntoiset ja nyt kun näitä taas löytyi Lindexin valikoimasta, ostin samantien itselleni useamman parin. :) Hyvästi kammottaville varpaat paljastaville ja huonosti jalassa pysyville sukkahousu-stepseille. :)

LINDEXSTEPS5.jpg

IMG_5821.jpg

IMG_5812.jpg

IMG_5808.jpg

Mikrokuituiset avokasukat myydään tänä keväänä kolmen parin pakkauksissa (aikaisempina vuosina kappaleittain) pakkaushinnan ollessa yhdeksän euron hujakoilla. Yhdelle parille tulee hintaa hieman alle 3 euroa, joten kalliista sukista ei suinkaan ole kyse. :) Oman kokemukseni kautta uskallan vannoa että sukat kestävät aktiivista käyttöä ainakin kahden ellei kolmenkin ballerinakauden verran. Kokoja on kahta, 36-38 ja 39-41. Pitsiä muistuttava kuminauharesori on niin nätti, ettei haittaa vaikka se hieman näkyisi ballerinan ollessa jalassa. Mulberryn ja Wondersin ballerinoissani on todella pieni kärki ja näillä sukilla saan rumasti vilkkuvat varpaanväli-tyveni jemmaan. :D Parasta näissä sukissa kuitenkin on se, että näillä kehtaa kulkea myös sisätiloissa, sillä varpaat eivät näy sukista läpi. :) 

Steppailemisiin! :)