Aion tuunata mustaksi maalaamani selkänojallisen Artekish-jakkarani uudelleen. Tällä kertaa valitsin väriksi jotakin aivan muuta kuin harmaan, mustan tai valkoisen sävyjä. :) Värivaihtoehtoja oli kolme, joista sitruunankeltainen tietysti yksi...

tehostev%C3%A4rej%C3%A4882563.jpg

KIRPEAAKELTAISTA.jpg

VIRKISTAVAAVIHREAA.jpg

VILLIAVIOLETTIA.jpg

Keltainen on aina niin aurinkoinen ja kiva väri sisustuksessa. Se tipahti kuitenkin pois laskuista, sillä sitä meiltä löytyy jo reippaanlaisesti ja nyt halusin jotakin totaalisen uutta ja todella säväyttävää. :) Lisäisinkö parvekkeelle raikasta vihreää jakkaran ja koristetyynynpäällisen muodossa, kuten alkukeväästä jo suunnittelin? Njää, vihreä on kyllä lempiväri-värini tällä hetkellä, mutta kukkien ja yrttien tuoma vihreä riittäköön. Mikä sitten jäi jäljelle... no VIOLETTI! :D

vallila_kelohonka.jpg

Vallilan Kelohonka-kuosi oli yksi innoittajani tässä tehosteväri-ideassani. Kyseisen tyynynpäällisen kuviointia olen ihastellut siitä asti kun se markkinoille lanseerattiin, mutta väri- ja kuvioallergikkona en voinut kuvitellakaan tälläistä kuosia omaan kotiini. Nyt on täysin eri ääni kellossa, värit ja retroilu on in! :) Kelohonkaa tuskin vieläkään tullaan meillä näkemään, mutta Vallilan hieman rauhallisemman näköisen Papaijan voisin laittaa valkoiselle Hay Hee-tuolille. :)

violetti-inspiraatio9936.jpg

Parveke saa ensiviikolla pienen violetin tehosteen, joka näyttää varmasti räjähtävän upealta valkoisen, tummanharmaan ja vihreän käänteisvärinsä kanssa. <3 Violetti jakkara tulee PS-kaapin viereen nykyisen valkoisen jakkaran tilalle, siihen päälle tulee kiemurteleva vihviläni. Tyynynpäällinen tulee Hayn nojatuoliin sitomaan jakkaran sisustukseen. Violettiin tupsulaventeliin rakastuin Plantagenillä käydessäni ja toivon hartaasti että niitä olisi vielä jäljellä, varsinkin tuossa violetissa ruukussa olevia yksilöitä. Parvekkeella nykyisin majaileva iso valkoinen Hay Tray-pöytäni kaipailee pientä väripilkkua tupsulaventelin tai vastaavan muodossa. <3 

Jatkokäyttökin on jo valmiiksi mietittynä: Talven tullessa jakkara siirtyy tytön huoneeseen piristämään kelta-valkoista sisustusta, tyynynpäällinen samoin. Laventelista en tiedä, kestääköhän se edes minun hoiteissani syksyn yli... :D Ja jos alkaa violetti tympimään, maalaan jakkarani uudelleen toisella värillä ja kirppistelen tyynynpäällisen eteenpäin. :)

Jakkara ja maalipurkki odottaa jo valmiina, mutta Suomen jääkiekkopeli pisti iltasuunnitelmani uusiksi. Keskiviikkona vasta ehdin maalailemaan, joten torstaina olisi tarkoitukseni vilauttaa teille valmista työnjälkeä. :) Nyt jännäämään ruudun ääreen. Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Tikkurila, Hay, Clas Ohlson, Vallila Interior, Chilewich, Scandinavia-Design)