Tänään olen huseerannut synttärisankarin huoneessa ja laittanut sitä kuntoon. :) Muutamia juttuja vielä uupuu, kuten aakkosjulisteesta kehystetty printtitaulu, tekstiilejä ja pikkutavaraa, mutta kalusteet ovat paikoillaan ja se on tärkeintä. :) 

IMG_53288.jpg

IMG_5317.jpg

IMG_5325.jpg

Valkoinen String-hyllystö näyttää suorastaan upealta keltaista seinää vasten. Mietiskelin aika pitkään sitä kummalle seinälle sen laitan, raitaseinälle vai yksiväriselle, ja päädyin lopulta yksiväriseen. Hyllyllä kuitenkin kun on kaikenlaista tavaraa, pysyy yleisilme hieman rauhallisempana kun tavaroiden takana ei ole raitakuviota. :) Tykkään todella paljon tuosta hyllystön keveydestä ja tiedän että tyttö on innoissaan "koulupöydästään". <3

IMG_5310.jpg

lastenhuonekollaasi66389927.jpg

IMG_53188.jpg

Tuolina on Muuton tammivalkoinen Visu, jonka tilasin Formverkin kautta jo tammikuun lopussa. Tuolin valmistusta ja toimitusta odottelin kokonaiset 12-viikkoa, hurjan pitkä aika oli onneksi odottamisen arvoinen sillä tuoli on todella kaunis. Visun väritys sopii myös ruokailutilaan, joten voin hyödyntää sitä puuttuvana kuudentena tuolina tarpeen vaatiessa. :)

IMG_5337.jpg

IMG_53111.jpg

Muuto Stacked -moduleiden kerääminen on alkanut ja otin pienen varaslähdön hankkimalla neljä osaa heti kerralla. :D Minunhan piti kerätä näitä osa per kuukausi vauhdilla huhtikuusta alkaen, joten seuraavan osan ostankin vasta elokuussa. Ensi keväänä minulla pitäisi olla riittävä määrä moduleita hankittuna olohuoneen tv-hyllystöksi, siinä vaiheessa olohuoneessa oleva Bestå-kokonaisuus siirtyy tytön huoneeseen ja Stacked vuorostaan olohuoneeseen. Vaihto menee kätevästi, eikä minun tarvitse tyhjillään säilytellä näitä Stacked-moduleita kokonaista vuotta. :)

IMG_5315.jpg

IMG_5321.jpg

Itse synttärisankari on nyt mammilassa yökyläilemässä ja näkee huoneensa vasta huomenna, kun juhlistamme hänen synttäreitään sukujuhlien muodossa. Virallisia synttäreitä juhlitaan vasta parin viikon kuluttua, silloin tupa täyttyy viidakkoteeman mukaisista koristeista ja pikkuneidin kavereista. :) 

Minä jatkan täällä siivoilua, sisustelua ja kokkailua, jotta saan kaiken valmiiksi ennen iltaa ja Euroviisufinaali-pippaloita. :) Aurinkoista mieltä kaikille ja huomiseen! <3