Jokos teitä alkaa kyllästyttää minun kesäelämöntini ja parvekepostaukset? :) Aikaisempina blogivuosina ei parvekepostauksia ole kovin montaa kesässä ilmestynyt, mutta nyt on ihan uudenlaista intoa ilmassa. Olen muuttanut asumaan parvekkeelleni eikä sisätiloissa ole tullut kovinkaan paljoa vietettyä aikaa, varsinkaan viime päivinä. :) Jotain pientä uutta minulla on onneksi teille tarjoilla, sillä ostin kaksi lilaa kesäkukkaa tuomaan väriä ja kesäfiilinkiä... :)

IMG_5988.jpg

IMG_5970.jpg

IMG_5987.jpg

IMG_5982.jpg

IMG_5976.jpg

IMG_5968.jpg

IMG_5973.jpg

IMG_5986.jpg

Älkää kysykö mitä lajikkeita nuo uudet kukat ovat, sillä hukkasin kuitin eikä niissä kummassaan lue kyljessä edes latinankielistä nimeä. :D Pienilehtinen on kenties jokin muurinkello tms, isolehtinen on se mitä parvekelaatikoihin paljon ostetaan muttei kuitenkaan orvokki, en saa kuollaksenikaan nyt mieleeni sitä nimeä vaikka se on ihan kielenkärjellä... :)

Aurinkoista alkanutta viikkoa! <3

Ps. Blogikirppistelijöiden postipaketit viety tänään kuljetukseen, joten huomenna voitte kipaista hakemassa pukettinne omasta lähipostistanne. :) Kiitokset vielä kaikille Siivouspäivän kirppistalkoisiini osallistuneille! <3