Tein jotakin extremeä ja ostin itselleni farkkujen sijaan värikkäät pöksylit tuossa reilu viikko takaperin. :D Ehkä se on tämä aurinkoinen kevät, joka tuolla sydämessä innosti minut tähän erittäin epänormaaliin vaatevalintaan, mutta vitsit että tykkäänkin näistä iloisen keltaisista housuistani. :D

IMG_5537.jpg

iIMG_5531.jpg

zarabasicpantsyellow.jpg

Kävin Zarassa sovittelemassa farkkuja ja sovituskoppijonossa odotellessani huomasin nämä täydellisen sitruunankeltaiset housut. Nappasin ne hetken mielijohteesta mukaan sovitukseen ja se oli menoa sitten se. :) Farkut jäivät kauppaan ja keltaiset pöksöttimet kannoin tyytyväisena ja iloisena rapisevassa paperipussissa kotio. :) Housuihin kuuluu mukaan konjakinruskea mokkainen vyö, mutta minusta housut näyttävät paremmalta ilman vyötä rennosti lantiolla roikkuen. Porkkanalahkeisten herrainhousujen rakkauteni ei näemmä laannu koskaan... Korkkareiden kanssa tämän malliset housut ovat parhaimmillaan, vaikkakin itse suosin enemmän ballerinoja nilkkavammaisuuteni vuoksi.

iIMG_5532.jpg

yellow%20pants.jpg

iIMG_5535.jpg

Olen ehtinyt käyttämään housujani jo neljästi, asuyhdistelmänä on ollut niin perustoppia kuin läpikuultavaa puseroakin. Molemmat lookit on minusta kivoja - toinen on nuorekkampi ja rennompi, toinen formaalimpi. Keltainen näyttää poikkeuksellisen herkulliselta ruskettuneella iholla ja uskon että nämä housut tulevat olemaan kesälempparini. Oikean asupostauksen toteutan heti, kun saan kuvausapurin jeesimään. :)

iIMG_5533.jpg

Iloista menoa ja värikästä elämää (valkoiseen yhdistettynä tietenkin!) :D