Olen täysin rakastunut vihersisustamiseen ja päätin ilmoittautua Plantagenin järjestämään puutarhakouluun. :) Parvekkeen vihersisustuskurssin harmikseni menin missaamaan, mutta syksyllä olisi sisätilojen vihersisustuskurssi jonne minun on aivan pakko päästä. Ynnäsin kaikki tämän hetkiset viherkasvit, kukkakimput, muut kukat sekä yrtit yhteen ja sain lukumääräksi huikean 18 kpl. :) Toivon että kaikki nykyiset kukkani / viherkasvini pysyvät hengissä ja jos näin hyvin käy, muuttuu koti syksyllä sisäpuutarhaksi. Lisävinkit ovatkin siis tervetulleita juuri syksyn kynnyksellä. :)

IMG_5706.jpg

iIMG_5430.jpg

Uusi lempparipaikkani on parveke ja Essent´ialin säkkituoli, jossa tulee istuksittua parikin tuntia päivässä. Lupasin kertoa käyttökokemuksiani tuolista, ja sen verran monta tuntia on nyt istumista takana että voin todella sen olevan todella hyvä tuoli. Peffa ei ole ainakaan toistaiseksi hikoillut ja se on selkäystävällinen muotoutumisensa vuoksi. Istuinkorkeus on aika matala ja säkkituoli luonnollisesti upottaa istuutuessa, joten jonkin verran joutuu äheltämään tuolista ylös noustessa. Se on ainoa pieni miinus, jonka annan. :)

IMG_5712.jpg

IMG_5709.jpg

IMG_5790.jpg

Halusin pitää seinähyllyjen sisällön raikkaana, joten sisustussälän tilalta lisäsinkin seinähyllylle pari viherkasvia. On ihana tulla kotiin, kun tälläinen näkymä vastaanottaa jo heti ulko-ovelta! <3

Aurinkoista hellepäivää kaikille! ☀