Tein olohuoneen seinähyllylle omasta mielestäni todella onnistuneen asetelman retro-vihreässä väriteemassa. Lempivärini on aina tietysti tuttu ja turvallinen valkoinen, mutta virallisista väreistä puhuttaessa vihreä on nyt syrjäyttänyt keltaisen. :)

IMG_5265.jpg

iIMG_5257.jpg

iIMG_5259.jpg

iIMG_5258.jpg

Ostin eilen kaksi vekkulin muotoista kaktusta, jotka istutin hedelmäpusseihin ja valkoisiin Uashmaman paperipussukoihin. Hedelmäpussiin sen vuoksi, että ne pitävät kasteluveden sisällään eikä vesi valu Uashmamojen läpi pitkin hyllyjä ja tasoja. Eikös kaktukset sovi hyvin retroteemaankin??? Ne tuovat vähän sellaista kasari-ysäri fiilinkiä tuohon seinähyllylle Tivoli Audion retroradion kanssa. :)

iIMG_5273.jpg

iIMG_5260.jpg

iIMG_5267.jpg

iIMG_5256.jpg

IMG_5264.jpg

Moni kommentoi viime postauksessani Artekin A330s-valaisimien pienestä koosta ja niiden mittasuhteista olohuoneessa. Olen täysin samaa mieltä siitä että ne ovat hyvin pienikokoiset, mittasuhteiltaan täysin väärässä tilassa ja olohuoneessa hyvin huomaamattomatkin. Tykkään niistä kuitenkin todella kovasti, samasta syystä kuin aikaisemmista jättikokoisista New York-valaisimistakin - mielenkiintoisesti vinksallaan olevan mittasuhteen vuoksi. :) Myös seinällä yksinään oleva String-hylly on mittasuhteiltaan liian pieni olohuoneeseen, mutta siinä sen söpöys ja sopivuus piileekin. Sisustukseni on olohuoneen osalta tasaisen valkoinen, mutta siinä on mielenkiintoisia elementtejä juurikin näiden mittasuhde-asioiden osalta. Asia joka ensisilmäyksellä näyttää väärältä, saattaakin olla lopulta oikea. Näin itse koen ja olen todella tyytyväinen näihin muutamiin miniatyyrikokoisilta tavaroilta näyttäviin yksityiskohtiin. :)

Illalla tulossa asiapitoista postausta hyvistä unista, mindfulness-harjoittelusta ja iltarauhoittumisesta. Olkaahan siis kuulolla! :)