Keksin hauskan idean hyödyntää Design Lettersin aakkosmukeja yrttiruukkuina. Kuvissa olevat ABC-kupit ovat tytön kynä- ja pensselikippoja, joita käytin rekvisiittana ideani demonstrointiin. :) Keittiöön sijoitettaville yrteille ostan ikiomat alkukirjaimien mukaiset mukinsa. :)

IMG_5013.jpg

IMG_5018.jpg

Ruoanlaitossa meillä käytetään enimmäkseen basilikaa (B), minttua (M), oreganoa (O) ja rosmariinia (R), muita yrttejä kuten timjamia (T) ja sitruunamelissaa (S) satunnaisemmin. Hyvin muistaisi itsekin mikä yrtti olikaan kyseessä kun voi luntata suoraan mukin kyljestä. :D

IMG_5021.jpg

IMG_5009.jpg

ABCKOLLAASI99836728891.jpg

Tänään on suorastaan jäätävä ilma. Lämpöasteita vaivaiset kuusi ja tuulee niin että tukka hulmuaa. Siirsin parvekkeella asustelevat vihvilän ja sitruspuun varmuudeksi sisätiloihin, jotta ne eivät palellu tuonne viimaan. En usko sitruksen ainakaan tykkäävän pohjolan vaihtelevasta kevätilmastosta. :)

Iloista vappupäivää kaikille! :)