Puoliksi herkuteltu ja kaljuuntunut Design Lettersin B-mukissa asustava basilika sai tänään uusia yrttikavereita. :) Neljän aakkosmukin mittaisia sanoja tavailin tosi pitkään, ennen kuin päädyin perustavalliseen ja kauniiseen KOTI-sanaan. Muita vaihtoehtoja oli mm. englanninkieliset herb, home, pure ja love. Suomenkielisistä sanoista äiti oli aika vahvoilla myös, mutta koti sopii paremmin yrttiteemaan. :)

iIMG_5695.jpg

IMG_5696_KORIANTERI.jpg

IMG_5697_OREGANO.jpg

IMG_5698_TIMJAMI.jpg

IMG_5700_BASILIKA.jpg

IMG_5687_HERNEENVERSO.jpg

iIMG_5680.jpg

IMG_57033.jpg

iIMG_5679.jpg

I-mukiin en löytänyt i-kirjaimella alkavaa täytettä, mutta haitanneeko tuo... I-muki sai asukikseeen ihanan basilikan, joka on yrteistä meidän perheen suosikki. Sitä syödään sekä salaatissa, kastikkeessa kuin leivälläkin. :) Lisää yrttiaakkosia löydät aikaisemmasta postauksestani TÄÄLTÄIhanan helteistä iltaa ja huomiseen! <3