Uhrasin koko aamupäivän varaston siivoamiseen ja tavaroiden lajitteluun, tuloksena on niin siististi organisoitu varastokoppi että lasken sen sittenkin mukaan 1000 tavaran haasteeseeni. :) Varastossa ei ole enää mitään ns. ylimääräistä, sillä kannoin kaikki kierrätykseen ja myyntiin päätyvät tavarat sekä vaatteet eteiseen odottamaan valokuvaamista ja jatkosijoituspaikkaansa. :)

IMG_6793.jpg

Varastoidut kausitavarat:

  • 6 kpl 40x40cm sisätyynyjä
  • Kuusenjalka
  • Valkoinen valopallosarja (pelkät pallot ilman valonauhaa)
  • 3kpl tytön talvivaatteita (haalarit, rukkaset, talvisaappaat)
  • Muistolaatikko, jossa tytön vauva-ajan juttuja sekä minun teini-iässä saamani tanssikisamitalit
  • lattialistan pätkä
  • tikkaat
  • Ikean vetokärry
  • 3kpl luistimia (yhdet minun ja kahdet tytön)
  • sukulaiselle säilössä olevat käppyräoksat (ei lasketa mukaan)

IMG_6785.jpg

Varastossa olevien kausikamppeiden lisäksi säilytämme taloyhtiön ulkoiluvälinevarastossa tytön pulkkaa, liukuria, polkupyörää sekä pyöräilykypärää. 

Yhteenlasketuksi lukumääräksi tulee 22kpl kodin ulkopuolella olevia romppeita. :) Aika hitsin hyvä saldo, olen todella tyytyväinen tähän saavutukseen, sillä vuosi sitten varastokoppi oli lattiasta kattoon asti tupaten täynnä nyssykkää, laatikkoa ja pussia , joiden sisällöistä ei ollut minkäänlaista muistikuvaakaan. :D

Aikaisempia 1000 tavaran haastepostauksiani voit lukea TÄÄLTÄ!

Nyt pitäisi sitten toimittaa muutama lelupussilahjoitus päiväkodin lapsille sekä kuvata ja näppäillä myyntiin päätyvät vaatteet ja tavarat blogikirpparille sekä huutonettiin. Pari iltaa niiden parissa varmaankin vierähtää ja lisäilen myyntiin päätyviä juttuja blogikirpparilleni yksitellen alkuviikon aikana. Ainoana kalusteena myytiin olisi tulossa Hayn Tray, joten mikäli joku siellä kaipailee valkoista 40x40cm kokoista Tray -tarjotinpöytää (vain nouto kotoamme Helsingistä), voi viestiä laittaa tulemaan osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi. MYYTY!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!