Blogeissa pyörivät kysymyshaasteet ovat vähän kuin 90-luvun kaverikirjoja, joissa kyseltiin kaikenlaista maan ja taivaan väliltä, kuten mikä on lempivärisi, lempibändisi, ihastuksesi... :) Blogiystäväni Sannis halusi haastaa minut seitsemän kysymyksen mittaiseen haasteeseen, joten laitetaanpas näppis sauhuamaan. :)

1. Mikä on paras sisustushankintasi?

Minulla on todella monta "parasta sisustushankintaa", enkä osaa valita vain yhtä joka nousisi muita paremmaksi. Vastaankin tähän että parhaimpia sisustushankintojani ovat olleet Pappelinan Svea-matot, Essent´ialin säkkituoli, Louis Poulsenin AJ-valaisimet, Hay Hee-tuolit, String-hyllyt, Uashmaman pussukat sekä By Lassen Kubus kulho ja kynttelikkö. :)

iIMG_6009.jpg

2. Mikä on paras pukeutumiseen liittyvä hankintasi?

Näitäkin on useampia. :) Käytännöllisyyden kantilta katsottuna parhaimpia ovat olleet Parajumpersin untuva- ja ulkoilutakkini. Ulkonäön perusteella parhaimmaksi nousee Tory Burchin ja Mulberryn ballerinani.

IMG_1668.jpg

3. Mikä on kallein sisustushankintasi?

Eero Aarnion Tupla Kupla XL -valaisin oli kallein, mutta koska myin sen juuri pois, on kallein tällä hetkellä Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisin.

IMG_6012.jpg

4. Mikä on kallein pukeutumiseen liittyvä hankintasi?

Parajumpersin untuvatakki, joka maksoi maltaita. Ostin sen toissa syksynä ja kahden kylmän talven läpi sillä kulkiessani en kadu sekuntiakaan sitä rahallista menoa joka takin ostosta koitui. Takki on niin lämmin ja laadukas, ettei kovillakaan pakkasilla tarvitse kerrospukeutua. Riittää että untuvatakin alle laittaa alustopin ja trikoopaidan, eikä ylävartaloon tule kylmä. 

parajumpersmichellejacket.jpg

5. Mihin sisustushankintaan petyit?

Näitä on kertynyt vuosien varrella vinot pinot. Suurimman pettymyksen aikoinaan aiheutti Design House Stockholmin Block-valaisin, jossa ilmeni virtajohdon vaihtamisesta huolimatta kerta toisensa jälkeen sähkövikaa. Johdoissa (2kpl) oli kosketushäiriö (ilmeisesti juotoksista johtuva liitosongelma) ja ne poksauttelivat lamppuja. Lopulta päätin lakata taistelemasta ja heitin valaisimen kangaspäällysteiset virtajohdot ongelmajätekeräykseen. Tämä harmittaa minua vieläkin, sillä pettymykseni oli niin suuri.

iIMG_6313.jpg

6. Mihin pukeutumiseen liittyvään hankintaan petyit?

Näitäkin löytyy vaikka kuinka. Useimmin olen pettynyt neuleiden ja trikoopaitojen laatuihin sekä siihen että nykypäivän tehoviljety puuvilla ei kestä käyttöä. Vaatteet nukkaantuvat ja menettävät muotonsa jo parissa pesussa ja parinkympin paidalle tulee kallis kustannus käyttökertaa kohden laskettuna. Todella suuria pettymyksiä ei vaatepuolella ole viime vuosina ollut, koska en ole ostanut mitään niin arvokasta että olisin joutunut karvaasti katumaan. :)

iIMG_6006.jpg

7. Mikä  projekti sulla on tällä hetkellä meneillään?

Tuunailuprojekteja on työn alla useita. Osallistun ensi viikolla maalauskurssille ja kurssin jälkeen alan toteuttamaan useita pieniä ja hieman suurempiakin projekteja. Roskiksesta löytämäni pinnatuolit sekä kirppikseltä löytämäni selkänojallinen jakkara tulevat kokemaan hurjan muodonmuutoksen ja muutamia pikkutuunauksia tulen tekemään myös. Näistä alan postailemaan teille ensiviikon keskiviikkona ja luvassa on usean postauksen Miia tuunaa -sarja. :D

IMG_6060.jpg

Haasteessa keksitään vastauksien lisäksi myös uudet seitsemän kysymystä, jotka välitetään eteenpäin blogistaniassa. Kysymykseni kuuluvat näin:

1. Paras blogikokemuksesi / -muistosi?
2. Jos voittaisit arpajaisissa yllättäen 1000 euroa, mitä sillä summalla tekisit? Toteuttaisitko haaveita vai laittaisitko sukanvarteen kasvamaan korkoa ja jäkälää? :)
3. Jos voisit harrastaa mitä tahansa fyysisestä kunnosta, ajankäytöstä ja rahasta riippumatta, mitä se olisi?
4. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
5. Lempibändisi /-artistisi?
6. Lempivärisi?
7. Ihastuksesi? :)

Kysymykseni haluan esittää seuraaville seitsemälle bloggaajalle:
Minnalle Pupuja ja vaahtokarkkeja -blogiin
Blondille Checklist -blogiin
ja Sandylle La Dolce Vitaan

IMG_5973.jpg

Auringonpaistetta torstaipäiväänne! <3