Aurinkoiset huomenet kaikille! Täällä vietetään ensimmäistä lomapäivää ja fiilis on loistava. Sai nukkua pitkään, syödä aamupalaa ilman kiirettä samalla suunnitellen päivän ohjelmaa. Linnanmäellä olisi kiva mennä käymään nyt kun sääkin on mitä mainioin. :)

IMG_61091.jpg

IMG_6240.jpg

IMG_6242.jpg

Kaupunkikelpoiset vaatteet valikoin jo valmiiksi sekä itselleni että tytölle, mikäli päätämme lähteä hurvittelemaan huvipuistoon tai Helsingin keskustan maisemiin. On vapauttavaa kun ei tarvitse tietää mitään, kellonajoillakaan ei ole niin väliä kun ei ole kiirettä mihinkään. :) Saa nähdä mitä päivä vielä tuo tullessaan ja minne tässä tuleekaan vielä päätymään. Illalla olisi viimeinen esitys Rock The Balletista jota tahtoisin mennä katsomaan, eli tuokin optio on olemassa mikäli tyttö innostuisi lähtemään sinne kanssani. :)

Aurinkoista päivää kaikille! <3