Viime syyskuussa löysin kaksi selkänojallista jakkaraa nettikirpparilta pilkkahintaan ja tuunasin ne silloisen sisustusvisioni mukaisesti mustaksi. Toisen jakkaroista myin myöhemmin ystävälleni, joka kaipaili siroa ja tyylikästä istuinta eteiseensä, ja tämän jäljelle jääneen jemmasin varastooni odottamaan uutta maalipintaa. Annie Sloanin maaleista innostuneena sudin juhannuspyhien aikana jakkarani valkoiseksi ja näin se sai uuden mahdollisuuden kaunistaa meidän kotia. :)

IMG_7115.jpg

iIMG_7110.jpg

iIMG_7112.jpg

Jakkaran selkänojan muoto on minusta todella kaunis ja saatan hyödyntää sitä varatuolin lisäksi myös jonkinlaisena sivupöytänä. Sovittelin jakkaraa vertailun vuoksi makuuhuoneeseen sekä tytön pöydän ääreen ja varsinkin keltaista seinää vasten se on edukseen. <3

Diytuoli22893.jpg

IMG_7106.jpg

IMG_7107.jpg

Suunnitelmissanihan oli maalata tämä jakkara violetiksi, mutta kyseinen Clas Ohlsonilta ostamani maalipurkki saa nyt toistaiseksi jäädä unholaan. Valkoinen maalipinta tässä jakkarassa on niin upea, ettei mikään värivaihtoehto maailmassa näyttäisi minun silmissäni paremmalta. :)

Kivaa viikonalkua kaikille!