Minulla kävi ihan älytön tuuri eilen... :) Löysin nimittäin roskiksesta kaksi 50-luvulla valmistettua pinnatuolia, jollaisia olen etsiskellyt puolisen vuotta pitkin kirppispalstoja ja kierrätyskeskuksia. Pinnatuoleista pyydetään niin huikeita hintoja puolikuntoisinakin, etten ole raaskinut ostaa. Rikkinäisistä ja mahdollisesti jopa korjauskelvottomista tuoleista on pyydetty kirppareilla useita kymppejä, tai sitten tuoli on sijainnut liian kaukana noudettavaksi. Roskislöytöni toivat minulle säästöä monta kymppiä ja pohjaleimasta päätellen niillä on ikää noin 60-vuotta. Elämäähän ne ovat nähneet ja kunto on melkoisen kulahtanut, mutta kunnon puutuolit saa tuunattua uuteen loistoonsa pienellä vaivalla. <3

IMG_6201.jpg

iIMG_6205.jpg

iIMG_6203.jpg

Toisen tuolin liimaukset ovat löysät, joten ensitöikseni pääsen liimailuhommiin. Sen jälkeen vuorossa on hionta, joka tulee olemaan työläin vaihe tuunauksessani. Minun pitäisi myös päättää laitanko hiottuun pintaan kirkkaan kalustelakan ja jätän tuolit alkuperäiseen väriinsä, vai annanko niille kokonaan uudenlaisen ilmeen valkoisella, mustalla, keltaisella tai jollakin muulla värillä maalaten... :)

iIMG_6209.jpg

iIMG_6208.jpg

iIMG_6207.jpg

Enää ei tarvita kuin hyvät kelit, jotta pääsisin tuunaushommiin parvekkeelle. Viime viikko oli liian kylmä ja tämä viikko näyttää turhan kosteita lukuja. Toivottavasti loppuviikosta sää kuitenkin suosisi ja pääsisin toteuttamaan nämä kaikki tuunausideani, joita onkin ehtinyt kertymään jo kolmen tuolin verran. :)

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!