Ehdin eilen illalla maalaamaan ekan Kalklitir -kalkkimaalikerroksen ja hyvältä näyttää. :) Olohuoneen seinissä olevat raidat ovat osittain kadonneet näkyvistä ja vanhan struktuuripinnoitteen epätasaisuudet tulivat kauniisti esille. Kalkkimaali on kauniin mattapintainen ja seinä on ehdottomasti muuttunut asteen verran industrial-henkisemmäksi. Valkoista kulunutta raakabetonia harvemmin näkee missään, mutta oma seinäni muistuttaa sitä todella paljon. Jos tämän olisi toteuttanut harmaansävyllä, menisi se ihan täydestä tehtaaseen rakennetun loft-kodin seinäpinnasta. :)

IMG_64233.jpg

iIMG_6422.jpg

IMG_6420.jpg

Kalkkimaalijauhe sekoitetaan 1,7 litraan kylmää vettä ja sen annetaan tekeytyä 10 minuuttia samalla sekoitellen. Minulla on sekoittimena vanha teräksinen ruoanlaittoon tarkoitettu vispilä, jolla saa maalista vispattua tasaista ja paakutonta. Maalipensselinä on noin 20cm leveä ulkomaalaukseen soveltuva luonnonharjaksinen suti, jolla saa hyvää jälkeä aikaiseksi. :)

IMG_6421.jpg

IMG_6424.jpg

IMG_6427.jpg

IMG_6425.jpg

Vielä toinen kerros maalia ja seinä on valmis. Minusta tälläinen rouhea pinta on kiva kontrasti Artekin valaisimien ja olohuoneessa olevien huonekalujen kanssa. <3 Nyt maalauspuuhiin ja illemmalla postailen teille parista diy-jutusta jotka liittyvät myös olohuoneeseen. :) Kivaa lauantaita kaikille!