Käväisin pikaisessa kesäkynsihuollossa ystäväni luona ja nyt on kauniit ja hoidetut kädet, koko kesäksi. <3 Olen todella paha kynsien nakertelija ja vaikka kuinka olen yrittänyt tästä pahasta tavastani eroon, en ole omin voimin siinä onnistunut. Jospa nämä tilapäiset kynsijatkeet nyt auttaisivat minua pitämään hyppyset pois suusta ainakin sen neljä-viisi viikkoa. :)

iIMG_6318.jpg

iIMG_6313.jpg

iIMG_6321.jpg

iIMG_6324.jpg

Manikyyristä ja kauniista käsistäni innostuneena tein kotona itselleni pikaisen pedikyyrin ja nyt on varpaatkin valmiina vastaanottamaan kesähelteet ja rantsureissut. Diorin nudelakka (sävy Safari) on omalle ihosävylleni juuri oikea, hieman keltaiseen taittava vaalea beige. Aluslakka, nudelakka ja Gel Coat -päällyslakka tekevät yhdessä kauniin ja kestävän lakkaustuloksen, joka kestää siistinä pitkään. 

iIMG_6334.jpg

IMG_6282.jpg

IMG_6301.jpg

iIMG_6322.jpg

Ulkona on niin kaunis ilma, että päätimme viettää mukavan rantsupäivän ystäväperheen kanssa. Ranta oli jo aamupäivällä tupaten täynnä auringonottajia ja siinä vaiheessa kun suuntasimme kotiin päin, oli rannalle kulkemassa sellainen ihmisjono etten usko kaikkien mitenkään mahtuneen loikoilemaan sinne. Helsinkiin tarvitaan ihan selvästi lisää siistittyä rantaviivaa. :D Kevyt ja lämmin tuuli puhaltaa sopivan viilentävästi tuolla paahteessa, enkä rannalla ollessani huomannut että selkäni paloi. Nyt täytyykin tänään ja huomenna varoa aurinkoa ja muistaa rasvata tuota kuumottavaa helakanpunaista selkäparkaani. Yöstä voi tulla aika mielenkiintoinen jos kipuilu pahenee. :D Olkaahan siis varovaisia ja muistakaa oikeat suojakertoimet ettei käy niin kuin minulle! <3 

Illaksi suunnittelemani aikuisten alkeisbaletti-postaus siirtyy loppuviikolle, sillä iltaohjelmassa on... mikäs muukaan kuin se Rock The Ballet -esitys. <3 <3 <3 En malta odottaa että ilta koittaa ja pääsen hurjan pitkästä aikaa nauttimaan jotakin näin upeaa. <3 <3 Pikkumusta ja korkkarit toimii asunani, laukun kähvellän siskon kaapista lainaan. ;)

Aurinkoista kesäpäivää kaikille!