Yli kaksi viikkoa sitten S-marketista ostamani kukkakimppu viihtyi parvekkeella todella hyvin jopa sään kylmettyä, öiden yltäessä vain pariin plusasteeseen. Tänään oli aika hyvästellä suurin osa värikkäästä kauniista kimpusta, mutta jäljelle jääneille elinvoimaisille neilikoille ja harsokukan näköisille oksille annoin lisäaikaa siirtämällä ne sisätiloihin. Näin uusi Tablo-pöytäni sai nättiä täytettä kauniin kesäisestä ja villin vallattomasta maljakon täytteestä. :)

iIMG_6188.jpg

iIMG_6192.jpg

iIMG_6179.jpg

iIMG_6198.jpg

Koiraneitikin tuli taas omaan tapaansa ihmettelemään ja nuuskimaan, että mitä kummaa pöydälle ilmestyi. Onneksi Miffe ei enää nakertele kukkia vaan tyytyy pelkkään nuuskutteluun. :D

Asiasta ihan toiseen, olen täysin addiktoitunut Netflixistä löytämääni Make it or brake it -sarjaan (Wiki). Sarja kertoo ammattivoimistelijoista, jotka kilpailevat kisapaikasta olympialaisissa ja vaikka aiheena tuo saattaa kyseisestä lajista kiinnostumattomille kuullostaa puuduttavan tylsältä, se ei sitä ole. Sarjassa tapahtuu tuon tuosta vaikka minkalaista draamatiikkaa - loukkaantumisia, kieroilua, salasuhteita, poliittista salaliittoilua... Nuorten voimistelijoiden tunnemyrskyjen lisäksi sarjassa on vahvana sivujuonena vanhempien ja valmentajien välisiä selkkauksia ja hyvin aidosti kerrottua taustaa siitä millaista on olla olympiatasoisen ammattiurheilijan vanhempana ja tinkiä omista haaveistaan lapsensa kilpailu-uran tähden. Näyttelijäsuoritukset ovat erinomaisia, kyyneleet aitoja ja uskomattomat voimistelutemput saavat hetkittäin pidättämään hengitystä. Stuntteina neljän kauden mittaisessa sarjassa käytettiin oikean elämän olympiatason voimistelijoita ja pakko sanoa että leikkaukset on onnistuttu toteuttamaan niin hyvin, etten kertaakaan ole tarkasta tuijotuksestani huolimatta onnistunut huomaamaan yhtään virhettä stunttien ja varsinaisten näyttelijöiden vaihtumisessa kesken otoksen. Telivoimistelun kipinäni on sarjan katsomisen myötä syttynyt uudestaan ja olisi superhienoa jos löytyisi ryhmä, jossa hieman rapakuntoinen kolmekymppinen voisi uudelleen opetella voltteja ja pientä puomisarjaa... <3

Kivaa päivää kaikille! <3