Pappelinan muovimatot ovat varmasti jo tulleet kaikille blogiani lukeville tutuiksi niiden ulkonäön ja helppohoitoisuuden suhteen, joista jaksan vuodesta toiseen suitsuttaa ja hehkutella. :) Monelle saattaa kuitenkin tulla yllätyksenä se, että täydellisyyttä hipovien ominaisuuksiensa lisäksi ne ovat myös ekologinen valinta.

iIMG_6869.jpg

IMG_6873.jpg

IMG_6871.jpg

Pappelinan tuotteet on suunnitellut ruotsalainen Lina Rickardsson ja ne valmistetaan ympäristövastuullisesti Ruotsissa sijaitsevassa pienessä tehtaassa vuonna 1948 kehitettyä ja 1999 uudistettua kudontamenetelmää käyttäen. Pappelina on yhdessä CMF:n (Centre for environmental business development) kanssa luonut EU:n säädöksien mukaiset ekologiset arvot, jotka määrittelevät valmistusmateriaalien ja tuotantotapojen turvallisuuden. Pappelinan tuoteet ovat myrkyttömiä eivätkä ne sisällä haitallisia raskasmetalleja, käsittely- tai suojausaineita. Pappelinan tuotteissa painotetaan kestävää kehitystä, korkeaa laatua sekä ajattomuutta. Matot ovat lähes huoltovapaita ja sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin.

IMG_6876.jpg

IMG_6870.jpg

IMG_6898.jpg

Mattojen lisäksi Pappelinalla on valikoimassaan keittiötekstiilejä, tyynynpäällisiä, torkkupeitteitä sekä valaisimia, joissa kaikissa toteutuu Pappelinan tarkasti määrittelemät laatuvaatimukset. Alla muutamia inspiraationa toimivia tuotekuvia Pappelinan omilta sivuilta:

pappelina1.jpg

pappelina8.jpg

pappelina4.jpg

pappelina9.jpg

pappelina3.jpg

pappelina10.jpg

pappelina2.jpg

pappelina5.jpg

pappelina6.jpg

pappelina7.jpg

Mikäli et ole tutustunut Pappelinan mattoihin ja niiden helppohoitoisuuteen, voit käydä lukemassa aikaisempia Pappelina-postauksiani alla olevista linkeistä:

Pappelina Svea Metallic White

Uusi matto makuuhuoneessa

Maailman helpoin tapa puhdistaa matto

Toivepostaus - Pappelinan matto

Siivottu eteinen

Kivaa päivää kaikille!