Olen kuukauden ajan pessyt hiukseni pelkästään Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan tuotteilla ja huomannut suuren muutoksen hiuskuontalossani. Hiukseni ovat paljon tuuheammat kuin ennen, eikä hiuksia irtoa juuri lainkaan, mikä on todella outoa (ei, en ole raskaana :D).  Myös hiusten kasvu on kiihtynyt rasittavuuden tasolle, sillä polkkatukkaa on muutenkin vaikea ylläpitää hiusmallin ylikasvamisen vuoksi. Parhaiten tuon kasvuvauhdin kiihtymisen huomaa otsahiuksista, jotka ovat kuukauden aikana venähtäneet huimat 2cm. Uskon tämän johtuvan EHS:n tuotteista, sillä muita muutoksia ei ole tapahtunut, edes ruokavalion suhteen, eikä kesäkausikaan ole koskaan vaikuttanut hiustenkasvuvauhtiini.

piIMG_7118.jpg

piIMG_7132.jpg

Aurinko on ehtinyt kesän aikana vaalentamaan hiuksiani asteen verran ja korostunut punapigmentti saa hiukset hehkumaan. Mieleni tekisi heittää suklaanruskea hiusväri päähäni tasoittamaan tuota punaisuutta, mutta yritän pitää kiinni uusista periaatteistani ja välttää turhaa kosmetiikkaa ja myrkkyjä. Onneksi hiukset ovat tyvestä latvaan tasaisesti auringon raidoittamat, joten ainoa ongelma on tuo punaisuus josta itse en niin pidä. En edes muista milloin viimeksi minulla olisi ollut oman väriset hiukset, ehkä joskus 10-vuotiaana, ennen kuin aloitin kevytsävytteillä värjäilyn. :)

iIMG_7137.jpg

iIMG_7141.jpg

Nyt annan hiusten kasvaa vapaasti syksyyn saakka ja katson sitten haluanko pätkäistä polkkatukkani takaisin vai en. Paksuista pitkistä hiuksista olen joskus haaveillut, mutta hiukseni ovat olleet sen verran lirut latvoista etten ole tykännyt kasvattaa hiuksia kovinkaan pitkiksi niiden hiirenhäntämäisyydestä johtuen. Nyt jos tämä uusi omituinen tuuheustaso hiuksissani säilyy, voi olla etten raaski leikata hiuksia, vaikka tiedänkin tulevaisuudessa kaipaavani polkkatukkaa ja sen helppohoitoisuutta. :) 

iIMG_7129.jpg

Pakko on iloisesti ihmetellä hiusten hyvää nykykuntoa ja tuplasti paksumpaa ponnaria. :) En uskalla vannoa että nämä tuotteet toimisivat kaikilla samalla tavoin kuin minulla, mutta suosittelen kokeilemaan pullollisten verran mikäli hiuslaatusi on perisuomalainen latvoista oheneva liuru kuten minulla. :)

Kivaa tiistaipäivää kaikille! <3