Minulta toivottiin takkiesittelypostausta ja aloitan toiveiden täyttämisen esittelemällä teille lempparitakkini, joka on jo vuosien ajan ollut Parajumpersin puolipitkä ja kauniisti istuva Mary Todd -ulkoilutakki. Tänäänkin taas kiskaisin sen tuttuun tapaan päälleni tuonne sateiseen säähän ja ehdin nappaamaan teille pari asukuvaa ennen tanssitunnille kipittämistä. Takki on mielestäni peruspätevä sekä tennareiden että ballerinojen kanssa, eikä kumpparit tai nahkasaappaatkaan näytä yhtään hullummalta sen kanssa. :)

iIMG_6224.jpg

IMG_6228.jpg

511172%26width%3D1300%26height%3D975%26r

asukuva7738291y3.jpg

iIMG_6218.jpg

iIMG_6230.jpg

Olen ollut mustaan takkiini niin tyytyväinen että haluaisin tämän myös hiekansävyisenä. En tykkää liian tummasta asukokonaisuudesta ja vaaleampi takki toisi hieman raikkautta pukeutumiseen...  Tämä on paras arkitakki jonka olen koskaan omistanut, se on sopivan sporttinen olematta kuitenkaan lenkkitakin näköinen. :) Suurta irroitettavaa huppua olen mielessäni kiittänyt lukemattomia kertoja, sillä Helsingin merituuli puskee välillä melko karusti vasten kasvoja. Ison hupun sisään voin piiloutua tuulta pakoon kuin eskimo. :D

Huomenna postailen teille aikuisten alkeistason balettitunnista ja aikuisryhmässä harrastamisesta sekä treenivaatetuksesta. Ihanaa illanjatkoa kaikille ja kiitoksia laukkupostaukseen vinkkaamistanne vaihtoehdoista, oikea laukku on nimittäin löytynyt! <3