Saimme alkuillasta yllärivieraita ja sisustuspuuhani jäivät puolitiehen. Lupasin kuitenkin tehdä postauksen, joten pistin puolikympin aikaan hippulat vinkumaan ja somistelin pikavauhdilla olohuoneen kuvauskelpoiseen kuntoon. :) Kuvista katsoessa huomaan että tasolla on liian täyttä, siitä otan ainakin tuon kehyksen huomenna pois. :)

iIMG_6815.jpg

IMG_6849.jpg

iIMG_6829.jpg

iIMG_6826.jpg

iIMG_6843.jpg

iIMG_6842.jpg

Olohuonekuvitus37728.jpg

iIMG_6848.jpg

Onneksi ehdin hoitamaan siivoukset ennen kahvittelijoiden saapumista eikä tarvitse tarttua moppiin taikka rättiin kuin vasta ensiviikolla. Kotona tuoksuu vienosti koivuiselta Tolulta, jolla pesin lattiat, ja tykkään tästä kesäisestä tuoksusta tosi paljon. <3 <3 <3 Kohta menen saunaan, heitän kiukkaalle koivuntuoksuista löylyvettä ja pesen hiukseni Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan koivushampoolla. :D 

Ihanaa illanjatkoa kaikille! <3