Sovittelin olohuoneen seinällä aikaisemmin olleita Ylva Skarppejani makuuhuoneeseen ja olen kahden vaiheilla laittaisinko ne tuohon päätyseinälle vai en. Kehykset näyttävät minusta kyllä aika hyvältä, mutta haluaisin säilyttää makkariin luomani raikkaan minimalistisen tunnelman ja epäilen kehyksien vievän sen ehkä mennessään. Ilman String-seinähyllyä valkoisella kattovalaisimella varustettuna nuo kehykset eivät olisi huoneessa "too much", mutta valaisimen vaihdos ja hyllyn poisto ei nyt hotsittaisi yhtään... :)

IMG_7241.jpg

IMG_7235.jpg

IMG_7234.jpg

Tässä päästään taas alati vallitsevaan sisustukselliseen ydinongelmaani - liikaa ihania yksittäisiä asioita joista en haluasi luopua, mutta yhdessä ne eivät toimi ihan niin kivasti kuin haluaisin. Minimalistista sisustustyyliä on äärimmäisen vaikea luoda, kun tilaa on rajallisesti ja rakastamisen arvoisia ihania tavaroita liikaa. :D Mielipiteitä saa jakaa kommenttiboksiin, sillä jään tuumailemaan kehysasiaa eniveis. :D

Ajattelin ottaa uudeksi tavakseni lisätä viikonloppupostauksiini fiilisbiisin, joka päiväkirjamaiseen tapaan kuvastaisi olotilaani. Tämän illan tunnelma on kuin Demi Lovaton äärettömän kauniisti ja sydäntä särkevästi lauletusta Skyscraper -biisistä. ♥

demilovatoskyscraperstillpic7738.jpg

Ihanaa kesäiltaa kaikille!