Stockmannin -40% alekamppis pärähti käyntiin verkkokaupan puolella ja aleosastolta* löytyi todella kivoja tuotteita, kuten Hay Hee- ja J77-tuolit, By Nordin mustavalkoiset lakanasetit sekä Muuton Mini Stacked-modulit. Moni on ollut kiinnostunut tammisesta Sagaformin Fix-maustemyllystäni ja sellainenkin löytyisi nyt alelaarin puolelta. :)

Stcomaleban1.jpg

stcomale4.jpg

stcomale1.jpg

stcomale8.jpg

06-12%20kohteessa%2018.12.25.jpg

Muodin-, asusteiden-, kosmetiikan- ja kodin tuotteet ovat jämptissä 40% alennuksessa. Elektroniikan ja kodinkoneiden alehaarukka on 30-50%. Kirja-ale löytyy huomenna klo 8.00 alkaen Akateemisen Kirjakaupan* puolelta. :) Minä tein yhden tuotteen kokoisen aleostoksen, mutten paljasta sitä teille vielä, vaan pidän sen salaisuutena paketin saapumiseen asti. ;) Käykäähän selaamassa yllättävän hyvää alevalikoimaa!

stockmann.com/kesäale2014

(Postaus sisältää mainoslinkkejä*)