Halusin kokeilla olohuoneessa jotakin ihan uutta ja päädyin solmimaan verhot paperinarun pätkillä keskikohdasta sumppuun. Olohuoneen yleisilme sai erilaisen vivahteen ja tyyli on poikkeaa selkeästi siitä mitä yleensä on ikkunassani nähty. Kivaa vaihtelua pienellä vaivalla, vaikkakin samoilla verhoilla. :)

iIMG_6480.jpg

iIMG_6471.jpg

iIMG_6461.jpg

Päivän pikatuunausprojektini oli pienempi Tablo-pöytä, jonka puiset jalat sudin kalkkimaalinjämällä valkoiseksi. Puunsyyt jäivät kauniisti näkyviin ja jalat ovat niin identtiset aitojen valkoiseksi maalattujen Tablo-jalkojen kanssa, ettei uskoisi minun itse tehneen tätä muutosta. Pöytä jalkoineen saa odotella huomiseen asti nurinpäin, jotta maali on varmasti kuivunut. :) 

iIMG_6463.jpg

iIMG_6475.jpg

iIMG_6436.jpg

Pikku-Tablo ja iso-Tablo sopivat nyt entistäkin paremmin vierekkäin, mikä minulla olikin tuunaukseni tarkoitus. :)

Nyt minä hyppään lauantaisaunaan pesemään maalitahrat hiuksista ja ihosta, ja sen jälkeen alan valmistautumaan pienimuotoiseen illanviettoon. Nauttikaahan kivasta auringonlaskusta ja lauantaitunnelmasta! <3