Äitinä olen todella iloinen siitä, että voin jakaa rakkauteni tanssi- ja musiikkiharrastukseen oman pienen tyttöni kanssa. En ole ohjannut häntä mitenkään erityisesti kiinnostumaan samoista asioista, mutta toki on luonnollista että hän on saanut paljon vaikutteita minusta. Meidän kotona tanssahdellaankin päivittäin, joko iTunesin, radion, Youtuben tai omien laulujen tahdissa... :)

iIMG_7027.jpg

Tanssinriemua3.jpg

Tanssinriemua2.jpg

tanssinriemua1.jpg

Tanssimisen riemu on käsin kosketeltavissa olevaa hersyvää ja vilpitöntä iloa, joka kumpuaa tytön omasta sydämestä. <3 Postauksen kuvat on napsittu neidin tanssiesityksestä, jonka oma keksimää koreografiaa hän kovasti harjoitteli. Musiikkina paljon radiossa soinut Jennifer Lopezin Dance Again, joka pistää myös mammaan jamivauhtia. :)

SdLM7vVl6NZtFi.jpg

Aurinkoista lauantaita kaikille!