Viime syksynä haaveilin Artekin kankaisista printtikasseista ja teiltä postaukseeni saamista ostopaikkavinkeistä huolimatta en onnistunut sellaista silloin löytämään. Tänään käväisin ystävän kanssa kiertelemässä kaupungilla ja visiteerasimme Eteläesplanadilla sijaitsevassa Artekin myymälässä tutustuen tuoteuutuuksiin ja kappas vaan, siellähän näitä kangaskasseja oli naulakollinen roikkumassa. Tekstivaihtoehtoja oli kahta erilaista ja koska en osannut valita niiden väliltä, ostin ne molemmat. :) 

iIMG_6530.jpg

IMG_6542.jpg

iIMG_6531.jpg

IMG_6543.jpg

iIMG_6554.jpg

iIMG_6534.jpg

Buy now keep forever -kassi on asustesäilö syksyä ja talvea silmällä pitäen, One chair is enough -väsky saa vuorostaan toimia tanssitreenikassinani kahdesti viikossa. Printtikasseissa käytetty puuvilla on todella paksua ja napakkaa, näissä todella uskaltaa kanniskella kauppaostoksia pelkäämättä että kangas repeää tai hihnan ompeleet ratkeaisi. Vitivalkoiseen kassiin painettu teksti on aivan pikimustaa, kauempaa katsottuna näyttää ihan siltä kuin se olisi kassin kylkeen liimattu tekstitarra. :) Ihanat löydöt tuli taas tehtyä ja voin ruksia saavuttamattomaksi olettamani Artek-kassihaaveni toteutuneeksi. <3

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3