Selailin läpi Stockmannin uusimman kantiskuvaston ja rakastuin päätä pahkaa tähän sivulla 36 olevaan Casa Stockmannin keltasankaiseen kauppakassiin*. :) Väriensä puolesta se sopisi tosi kivasti tytön huoneeseen, keltaisella seinällä olevaan naulakkoon roikkumaan this way up -puoli näkyvillä. :)

CasStockmann_heinaedut2.jpg

iIMG_3752.jpg

IMG_53288.jpg

CasaStockmann_kantisetu.jpg

Heinäkuun kantistarjouksessa on myös toinen kiva kanvaasikankainen tuote, kauniin yksinkertaisesti tekstitetty pyykkipussi*. Pussissa on kätevä kantokahva ja houkuttelisi vaihtaa nykyinen henkkamaukan nuhjaantunut pyykkikorini tähän pussukkaan... :)

CasaStockmann_hein%C3%A4edut3.jpg

Stockmann_heinaedut4.jpg

Heinäkuun edut ovat astuneet jo voimaan verkkokaupan puolella, samanaikaisesti kesäkuun kantistuotetarjousten kanssa. Raidoista inspiroituneena näkisin tytön huoneessa mieluusti yllä olevan kuvan keltaisen* ja mustan* Casa Stockmannin raitatyynyliinan. <3 <3 <3 Marimekon Sääpäiväkirja -tarjouspannun* haluaisin ihan vaan itselleni, koska se on minusta niin söpö. :D

Tänään on ollut työntäyteinen päivä sillä olen toiminut muuttopakkaus- ja siivousapulaisena. Viikonloppu menee hyvin pitkälti samoissa merkeissä, ensin laatikoita pakaten, sitten kantaen ja lopuksi purkien. Muuttohommat ovat fyysisesti aika rankkoja ja lihaksissa huomaa hyvin seuraavana päivänä jos on mööpeleitä kanniskellut (varsinkin sohvaa rappusia pitkin :D), mutta muutoin mie rakastan muuttamisia. :D Nyt suuntaan saunan lämpöön lihasjumituksen lievennykseen ja toivottelen teille kaikille ihanaa viikonloppua! <3 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä*)