Minun pieni superstarani halusi esiintyä blogissani asupostausmannekiinina enkä tohtinut sanoa eitä. :) Hän piilottelee Hollywood-tähtien tyyliin isojen aurinkolasiensa takana, tosin meidät tunnistaa Helsingin kaduilla aika helposti tuosta tytön kissalaukusta, joka pitää ottaa mukaan kaikkialle. :)

neidinasukuva55277818.jpg

Tytön asukokonaisuus on asusteita myöten hankittu H&M:stä - mustavalkoiset pilkkulegginsit ovat ihanan pehmeää ja ohutta trikoota, aluspaita samaa materiaalia. Palmikoidun puuvillaisen neuletakin nauha on solmittu söpöksi rusetiksi selkään. Kissalaukku ja kärpäslasit ovat tytön itsensä valikoimat ja ne pitää sovittaa asuun kuin asuun. :)

neidinasukuva883665728.jpg

Tyttö on melkoinen linssilude johtuen ehkä siitä että kamera on hänen syntymästään alkaen ollut luonnollinen osa arkea. Lähes päivittäin kuvailen tänne blogiin sisustusjuttuja ja samassa yhteydessä napsaisen aina pari kuvaa neitinäpsäkästä. Kuvia kertyykin viikossa useampi sata, jotka tallentuvat arkistojen aarteisiini. Säännöllisin väliajoin karsin huonoimmin onnistuneet sekä ns. tuplakuvat pois, mutta siitä huolimatta minulla on lähes 30 gigaa kuvia tallessa. Näistä noin 25% on blogikuvia, jotka pidän tallessa arkistoissani tulevaisuutta ajatellen. Vuosien päästä on varmasti mukava palata muistelemaan tätäkin ajanjaksoa ja blogipuuhiani. :D

Tänään suuntaan töppöseni kohti maalauskurssia ja mikäli illalla vielä virtaa piisaa, postailen teille kurssin antimia sekä loppuviikon projektisuunnitelmiani. :) Viettäkäähän kiva päivä! <3