Vähensin pikkutilpehöörin määrää olohuoneen "keskusyksiköstä" ja taas jälleen kerran pätee tämä veisu - vähemmän on enemmän. :) Tasolla seinää vasten levännyt printtikehys ja ylähyllyssä ollut traakkipuu siirtyivät kokonaan pois olohuoneesta antaen jäljelle jääneille pientavaroille enemmän tilaa ja huomiota...

pIMG_6916.jpg

IMG_6881.jpg

IMG_6926.jpg

IMG_6884.jpg

IMG_6894.jpg

IMG_6896.jpg

simplebeauty.jpg

IMG_6920.jpg

IMG_6912.jpg

Eilisissä kuvissa surkastuneelta jämältä näyttänyt timjamini on herännyt uudelleen eloon ja aurinkoinen ilta on palauttanut raikkaan vihreän värin kippuraiseen viherkasviini. :) Myös maljakossa olevat liljat ovat alkaneet aukeamaan, kiitos pienen auringonpilkahduksen. :)

Huomenna alan suunnittelemaan juhannusjuttujamme, kenties niistä päätyy osa myös tänne blogiinkin. Aurinkoista illanjatkoa kaikille! <3