Makuuhuoneen uuden vaatesäilytysjärjestelmän myötä tilaan ilmaantuu ripaus mustaa. Noin 30% vaate- ja kenkäkokoelmastani ovat mustia ja haluan sitoa ne osaksi kokonaisuutta lisäämällä pienen määrän mustaa myös varsinaiseen sisustukseen. Mitään suurta tai kovin arvokasta en aio mustassa värissä hankkia, vaan ratkaisen asian mustavalkoisella pussilakanasettillä, joka riittää tasapainottamaan makuuhuonetta. :)

Blackwhite123.jpg

Haluan pussilakanasetin värityksen olevan selvästi valkoiseen kallistuva, jossa mustaa on hyvin hillitysti mukana. Kolme omaa suosikkiani ovat Marimekon Hetkiä -kuosillinen setti, Design Letters & Friendsin aakkossetti sekä edullinen Annon Lomaruutu. 

iIMG_7749.jpg

Ensi viikolla saan viimeiset säilytyskokonaisuudesta puuttuvat osat paikoilleen ja pääsen postailemaan teille tästä hieman erilaisesta String-hyllyjen käyttötavasta. Siihen mennessä yritän valikoida myös petivaatteet uusiksi. Todennäköisesti tulen päätymään edulliseen Annon Lomaruutuun sillä kahden muun lempparini saatavuus on heikonlaista ja Marimekon osalta ongelmana on myös tuo moraalinen puoli... Kuvio on todella upea mutta haluanko edes epäsuorasti tukea suunnittelija Louekarin arvelluttavaa toimintaa... 

Paahteista päivää kaikille! <3