Blogini on tänään saavuttanut 3-vuoden merkkipaalun. :) Jotenkin uskomatonta että olen päivittänyt blogiani lähes päivittäin viimeiset 36 kuukautta eli 1095 päivää. :) 

OKV3v3.jpg

Postauksia on kertynyt tämä mukaan lukien tasan 1700 kpl, blogikommentteja 31 713 kpl ja blogisähköposteja 7301 kpl. Luvuiksi muutettuna tämä kulunut kolme vuotta on melkoinen paketti, ja siihen kun lisää vielä kaikki sisustuksen suunnanvaihdokset ja muut elämänmuutokset päälle, on vaikea kuvitella tämän kaiken mahtuneen vain kolmeen vuoteen. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-07-01%20koht

okv3v2.jpg

Tässä ihka ensimmäinen kädet jännityksestä tutisten kirjoitettu blogipostaukseni. :)

1.7.2011

Olen pitkään seurannut sisustusaiheisia blogeja ja samalla miettinyt oman blogini perustamista. Muutaman vuoden asiaa kypsyteltyäni päätin rohkaistua.

Tästä se sitten alkaa!

Olen 28-vuotias, pienen tytön äiti ja kahden karvaisen koiran omistaja. Perheeseemme kuuluu myös "Uramies".
Olen aina ollut intohimoinen sisustaja. Huonekalut ja sisustusvärit ovatkin vaihtuneet tiuhaan. Väreinä on ollut sinistä, vihreää, punaista sekä musta-valkoista (ei kuitenkaan sekaisin ;D). Periaatteeni on kuitenkin aina ollut "vähemmän on enemmän".  Pidän avarasta tilasta, väljyydestä. Jotkut kuvailisivat kotiamme jopa askeettiseksi. Kokonaan valkoiseen sisustustyyliin rakastuin jo vuonna 2006 ja paluuta ei enää ole, hih.

Olen nopeasti kyllästyvää sorttia ja olenkin itseäni analysoidessani tajunnut että "must have"-kausivärien into kestää vain noin kolme viikkoa. Sitten alkaa jo tökkiä.
Toukokuun alussa innostuin limenvihreästä, oli tyytynpäällistä, kynttilää, servettiä yms. pientä. No, pakkasin viimeisenkin vihreän yksityiskohdan pois viikko sitten, en sitten jaksanut sitäkään....

Valkoinen on ja pysyy ja siitä tämäkin blogi kertoo, valkoisesta kodistamme.

Alankin nyt harjoittelemaan kuvien lisäystä ja palaan seuraavassa postauksessa kuvapläjäyksen voimin!

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Teksti on idealtaan ja tyyliltään hyvin samanlainen kuin mitä voisin nytkin teille kirjoittaa, perusasioiden äärellä olemme edelleen greigeen hurahtamisesta ja kromivillityskaudestani huolimatta. :) Paljon on tapahtunut mutta jotkut asiat pysyvät ennallaan vuodesta toiseen... :) Ystävälleni totesin etten tänään taida jaksaa koneelle kaiken muuttohässäkän jälkeen (se on muuten OHI nyt! :D), mutta syön sanani ja tulin sittenkin näppäilemään tämän virstanpylvään kunniaksi. Haluan kiittää teitä kaikkia näistä mukavista vuosista ja monista ihanista kommenteista ja viesteistä joita olen teiltä saanut. <3 <3 Kehittelen teille jotakin extrakivaa myöhemmin viikolla... ;)

Kaunis kiitos! <3