Eilisen Mayn -koripostauksen saattelemana olen ollut tänään yhteydessä Designboxiin. Moni teistä on minun lisäkseni ilmaissut kiinnostuksensa Mayn kotimaisia teräskoreja kohtaan ja ilouutisena onkin että Designboxiin on saapumassa niitä lisää parin viikon kuluttua. :) Iloiset uutiset eivät tähän loppuneet - he halusivat nimittäin tarjota blogini lukijoille -10% alennuksen (alekoodi OMABLOGI) kaikista normaalihintaisista tuotteista 23.-27.7.2014 välisenä aikana tehtyihin tilauksiin ja tottamaarhan minä suostuin. :)

Designbox_bathrooms.jpg

Designbox_naturals.jpg

Mayn korien lisäksi valikoimassa on paljon muutakin kivaa ja hieman harvinaisempaa herkkua. Stop the water while using me -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet ovat takuuvarmasti tuleva hitti sekä ekologisen sisältönsä että kivan ulkonäkönsä puolesta. Ihan uteliaisuudesta tekisi mieleni kokeilla ainakin villimintun makuista hammastahnaa, rosmariini-greippi shampoota ja -hoitoainetta sekä appelsiini-villiyrtti suihkusaippuaa. Tuotteet kuullostavatkin jo niin herkullisilta että vesikielellä täällä haaveilen appelsiinintuoksuisesta suihkuhetkestä. :D

Designbox_kitchens.jpg

Tuotevalikoimassa on myös Musta5101-sarjan keittiötuotteita sekä ruotsalaisen Elisabeth Dunkerin luoman tuotemerkin Fine Little Dayn mustavalkoisia tuotteita, kuten kuvassa oleva Ruutu-leikkuulauta. Muita edustettuja merkkejä ovat mm. Anna Nygård Design (AND), Korbo, Pantone Universe, L:A Bruket, OYOY, Lehtorinne ja NÄMÄ by Ruth Landesa...

Designbox_others2.jpg

Mikäli myös sinä olet Mayn -teräskoria vailla, suosittelen tekemään tilauksen jo nyt ennakkoon hyödyntäen samalla OMABLOGI -alennuskoodin, jolla saat 10% alennuksen. Alennuskoodi on voimassa sunnuntaihin 27.7.2014 saakka ja koskee kaikkia Designboxin normaalihintaisia tuotteita!

Aurinkoista kesäpäivää kaikille!

(Kuvat: Designbox, postaus tehty yhteistyössä Designboxin kanssa!)