Turvallisuudesta ei koskaan kannata tinkiä! Olen todella tarkka sähkölaitteiden käyttäjä ja varmistan yleensä parikin kertaa ennen kotoa poistumista että kahvinkeitin on pois päältä ja kaikenlaiset laturit ovat irti seinästä. Pesukoneita en ikinä jätä vartioimatta päälle ja saunan kiukaan osalta olen extra-varovainen, saunassa EI KOSKAAN kuivateta mitään. Liesitasoa ei käytetä varapöytänä, vaikka se onkin induktio ja täten suhteellisen turvallinen...

iIMG_7678.jpg

IMG_7679.jpg

iIMG_7682.jpg

Kävimme Prismassa tekemässä viikonlopun ruokaostoksia ja silmiini osui tosi kivat Arki-merkkiset sammutuspeitteet. Viime vuosina on kaupoissa näkynyt paljon erilaisia kuvioituja sammutuspeitteitä, kuten Ivana Helsingin Tiira ja Bambi, mutta itse en kuviokuoseista niin kauheasti välitä vaikka hienoja ovatkin. Tämän valkopainotteisen Better Safe Than Sorry -printatun suojapeitteen kohdalla tiesin heti että oikea on löytynyt. :) Tämän ripustan oikeaoppisesti koukkuun ja näkyville, mistä se on hädän hetkellä helppo ottaa käyttöön (koputan puuta ettei tätä hetkeä koskaan tule!). Vanha punaisen perinteinen sammustuspeitteeni siirtyy nyt keittiön kaapista kylpyhuoneeseen, ihan just in case... :)

Asiasta kukkaruukkuun, Country Frenchin kanssa järjestämäni arvonta on päättynyt ja huhuilen voittajaa postauksen muodossa heti huomenaamusta. Siihen asti toivottelen teille ihanan kesäistä perjantai-iltaa! <3