Uuden String System -hyllysarjan myötä makuuhuoneeni muuttui sängyn sisältäväksi vaatehuoneeksi (walk in closet with bed!) :) Hyllystö sisältöineen on itselleni erittäin suuri silmänilo enkä keksi mitään mitä tekisin tai laittaisin toisin. Kokonaisuus tuo mieleeni entisen työpaikkani naistenvaatekaupan... :) Tässä kuvia olkaa hyvät! 

iIMG_790665.jpg

StringSystem_wardrobe.jpg

iIMG_7930.jpg

iIMG_7939.jpg

iIMG_7879.jpg

String-moduulit on tarkoitettu kaikenlaiseen säilytykseen, mutta vaatteille ei löydy kaikkia tarvittavia osia valmiina. Edes hakukonejumala Google ei löytänyt mitään, mikä edes kaukaisesti viittaisi String-hyllyjen käyttöön vaatesäilytyksessä, mutta minua se ei hidastanut. :D Henkarivaatteille sopiva ripustustanko syntyi poraamalla hyllylevyyn kaksi reikää ja kiinnittämällä tavallinen keittiökaapinvedin hyllyn läpi. :) Vedin löytyi valmiina vanhasta kaapinovesta ja se sopii mitoiltaan String-hyllyyn täydellisesti. 

iiIMG_7881.jpg

iIMG_7929.jpg

iIMG_7920.jpg

iIMG_7933.jpg

iIMG_7935.jpg

Hayn valkoisessa pikkutarjottimessa on esillä meikkejäni sekä kosteusvoiteet, joilla pari kertaa viikossa lotraan. :) Terästarjotin pitää pikkuiset purtilot järjestyksessä ja samalla suojaa hyllyä likaantumiselta.

iIMG_7903.jpg

iIMG_7885.jpg

iIMG_7917.jpg

iIMG_7927.jpg

Samalla kun eilen illalla viikkailin vaatteita paikoilleen, pistin huonot trikootopit ja rispaantuneet legginsit pois. Nykypäivän trikookangas menee jo puolessa vuodessa huonoon kuntoon ja siitä syystä ostankin pelkästään edullisia trikoopaitoja ja -toppeja. Muutaman karvaan laatupettymyksen kokeneena olen todennut että on parempi ostaa usein halvalla ja tiedostaa jo etukäteen että trikoopaidan ehtoopuoli alkaa häämöttää noin 20 käyttökerran jälkeen. :D

iIMG_7886.jpg

iIMG_7908.jpg

iIMG_7882.jpg

Lehtitelineestä teille ehdinkin jo eilen postailemaan ja kuten kuvat kertovat, on se kenkähyllynäkin varsin oiva kapistus. :) Semmonen tommonen siitä nyt sitten tuli! :) Omasta mielestäni se on aivan ihana! <3