Vihdoin kerkesin puuhastelemaan jotain omissa kotinurkissakin ja pääsin kokeilemaan miltä kaksi isoa Pappelinan mattoa näyttää vieretysten olohuoneessa. :) Tykkään suuresta valkoisesta mattopinnasta todella paljon ja siitä miten se sitoo kaiken niin kauniisti yhteen. <3 Matot jäävät näin miten ne nyt ovat ja ruokapöydän alusta on taas paljaana, hihii. :D Kolmatta isoa Pappelinaa siis odotellessa... vähintäänkin ensi vuoteen saakka. :D

iIMG_7306.jpg

iIMG_7276.jpg

iIMG_7298.jpg

iIMG_7299.jpg

Saan kympin aikaan vieraita ja vaikka emme aiokaan syöpötellä mitään superhienoa, halusin kattaa pöydän kauniiksi. Tarjolla on salaattia sekä "tortillamättöä", joka pitää sisällään tortillasipsejä, paistettua jauhelihaa, taco-kastiketta, cheddaria sekä guacamolea uunipellille sekaisin levitettynä ja 200°c vartin verran lämmitettynä. On kuulkaa niin namia, että tätä voi syödä halkeamispisteähkyilyn ylitsekin, mistä juontaakin liikanimi "mättö". :D

iIMG_7281.jpg

iIMG_7255.jpg

iIMG_7270.jpg

iIMG_7272.jpg

Päätin hemmotella itseäni hyvän seuran, ruoan ja juoman lisäksi kauniilla perjantaipuskalla, jonka kipaisin hakemassa juuri ennen kuin kukkakauppa meni kiinni. Valkoisia kimppuja tai ruusuja ei ollut enää jäljellä, joten tuoksuvilla liljoilla mennään. <3

iIMG_7296.jpg

iIMG_7308.jpg

iIMG_7312.jpg

iIMG_7288.jpg

Ihanaa iltaa ja aurinkoista alkanutta viikonloppua kaikille! <3

Ps. Pyydän suuresti anteeksi kommenttivastausteni viipymistä. Kulunut vauhtiviikko on vaatinut veronsa enkä ole normaaliin tapaani jaksanut iltaisin pysyä hereillä. Olen varannut viikonlopulle blogiaikaa, jonka pyhitän täysin kommenttivastausten ajantasalle saattamiseen. <3 Kiitos kärsivällisyydestänne! <3