String-hyllyjen ja vaatteiden kanssa puuhasteluni on saanut tänään jatkoa ja loppuilta meneekin sisustellessa ja vaatteita viikatessa. Vaikka isompi postaus tuleekin vasta huomenna, pitää pienet minifiilistelyt ja onnistumisen tuuletukset kuitenkin päästä purkamaan jo nyt... syynä String -sarjan teräksinen lehtiteline, joka muuntui käytössäni täydelliseksi kenkähyllyksi! :)

IMG_7831.jpg

iIMG_7821.jpg

iIMG_7825.jpg

Lehtiteline on kuin tehty ballerinakokoelmalleni. <3 Sovittelin siihen myös tennareita (näytti hyvältä!) sekä korkkareitani, ja ihme kyllä ne pysyivät oikein kauniisti pystyssä ritilähyllyllä. :)

iIMG_7827.jpg

Mayn kaikki koritkin ovat nyt saapuneet - kolmen pienen korin täytteinä on käytetty sukkia, sukkahousuja sekä alusvaatteita. Tämä tosin saattaa vaihtua järjestelyn tuoksinassa. :)

Täällä kaivataan todella kipeästi kunnon vesisadetta, mutta haaveeksi taitaa tänäänkin jäädä. Ukkonen paukkuu jossakin 20 kilometrin päässä ja taivaalta tipahti hetki sitten pari hassua vesitippaa... Vaikka kesäkeleistä pidänkin, alkaa oma kestävyyteni olla näissä helteissä ja matalapaineissa äärirajoillaan. Päätä särkee kolmatta päivää putkeen, eikä siihen auta mikään - muu kuin kunnon ukkoskuuro. ☂

Huomenna siis tulossa massiivinen postaus makuuhuoneesta, String-systeemistä, vaatesäilytyksestäni ja siihen liittyvistä muista jutuista. :) Kivaa iltaa kaikille! <3