Viimeisiä Stockmannin alepäiviä vietetään punaisten -60%-hintalappujen merkeissä ja jäljellä on yllättävän paljon kivoja tuotteita mm. Formelta, Villeroy & Bochilta, Filippa K:lta, Bossilta, Noa Noalta ja monelta muulta merkiltä. En tiedä pätkiikö muistini, mutta alennuksessa näyttäisi nyt olevan useita sellaisia tuotteita joita en huomannut alen alkaessa, lieneekö valikoima kasvanut tässä välissä vai onko havainnointikyvyssäni häikkää. :D Lasten puolelta tilasin tytölle yhdet Mayoralin housut ja muutaman puseron loppukesää silmällä pitäen, itselleni tilasin kasan sukkia sekä nappikuulokkeet puhelimeeni. :D

961x336-1407-ale60-1807.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-07-18%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-07-18%20koht

STOCKMANN -60% ALEVALIKOIMA*

Tänään on ohjelmassa viikkosiivousta, petivaatteiden vaihtoa ja pyykinpesua. :) Illalla aion ansaitusti kellahtaa sohvalle katselemaan Jälkiä Jättämättä -sarjan kolmoskautta, jotta olen ajantasalla sarjan tapahtumista neljännen kauden elokuista aloitusjaksoa varten. Siivousjuttuja minulta paljon aina toivotaan ja katsotaan jos keksin teille illemmalla jotakin aiheeseen liittyvää postattavaa. Muistaakaahan kaikki kalkkimaaleista kiinnostuneet käydä osallistumassa Country Frenchin kanssa järjestämääni arvontaan klo 18.00 mennessä! :) Aurinkoista perjantaita kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä*)