Kävin kurkkaamassa Mulberry.comin aletarjonnan ja arvatkaan vaan miten kutkuttelisikaan tilata kahdet kesäkenkulit ja yksi niihin sopiva rannekoru. <3 <3 <3

Mulberry_Bow_Jelly_Sandal.jpg

Nämä suloiset rusettisandaalit ovat samaa jelly-materiaalia kuin tammialesta tilaamani Bayswater-ballerinat. Ballerinani ovat osoittautuneet käytössä todella mukaviksi ja pohjan muodosta päätellen nämä rusettisöpöläiset olisivat yhtä mukavat. Vaikken varvassandaalien suurin ystävä olekaan, tepastelisin näissä Mulberryn Bow Jelly -skandaaleissa oikein mieluusti. :)

Mulberry_summersale2014.jpg

Aitoa nahkaa olevat Bayswater -ballerinat olisivat nyt mustanakin puoleen hintaan... Kääks. :D Tällä hetkellä ballerinakiintiöni on sopivalla tolalla, kolmet riittävät vallan mainiosti eikä ole mitään perusteita ostaa neljänsiä vaikka kuinka mieli tekisi. Wondersin nudet ballerinani ovat kyllä kuluneet enkä usko että ne kestävät kahta kesää, mutta siltikin jätän nämä aleaarteet ostamatta. Padlock Charm Bracelet -rannekoru on ihan minun tyyliseni ja sopisi mokkaisen materiaalinsa vuoksi Zaran korkkareiden kanssakin... En usko että tulisin kuitenkaan käyttäneeksi tätä mokkaista versiota kovin usein, joten tämänkin alemahdollisuuden jätän väliin. Laukkujen osalta en viitsinyt edes alkaa luettelemaan lemppareitani... :)

Mulberrysale22.jpg

Mulberry%20flats%201.jpg

Nämä minun talvialen superlöytö-ballerinani ovat viimeisen viikon aikana olleet päivittäin jalassani. Äärettömän hyvä lesti ja ballerinasukan kanssa ne eivät edes hiosta, vaikka muovisekoitetta ovatkin. Rantakenkinä ne ovat aivan parhaat, niillä voi kävellä (ilman sukkaa välissä tietenkin :D) vaikka suoraan veteen ja lähteä uimaan. :)

Mietin huomiseen saakka rusettisandaalien tilaamista. :) Periaatteessa ne olisivat ihan turhat sillä pärjään ihan hyvin ilmankin, mutta toisaalta minulla ei ole yksiäkään sandaaleja ja nuo olisivat ehkä söpöimmät sandaalit ikinä. :D

Helteistä iltaa kaikille!

(Kuvat: Mulberry.com)